Αλκαράθ: “Ο Στέφανος έπαιζε απίστευτα” (vid)

Ο Κάρλος Αλκαράθ, μετά από το US Open, του περασμένου Σεπτεμβρίου, κατάφερε να κερδίσει και πάλι τον Στέφανο Τσιτσιπά μια νίκη στην οποία ο 18χρονος Ισπανός χρειάστηκε να κάνει μια αδιανόητη ανατροπή στο 1ο set μετατρέποντας το 2-5 σε 7-5 μέσα σε 14 λεπτά! 

Ωστόσο, μέχρι να συμβεί αυτό ο Τσιτσιπάς έκανε το καλύτερο set της σεζόν. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το πρώτο αβίαστο λάθος του Έλληνα τενίστα

ήρθε στο 6ο game του set, την ίδια ώρα που ο Ισπανός είχε ήδη 7. 

“Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο. Έπαιζε απίστευτα στο ξεκίνημα”, δήλωσε ο Αλκαράθ στην on-court συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα. “Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πάλεψα μέχρι την τελευταία μπάλα στο 1ο set για να επιστρέψω.”

Στη συνέχεια ο Αλκαράθ αποκάλυψε έναν από τους σημαντικούς παράγοντες της μεγάλης του νίκης. “Ήξερα ότι ο Στέφανος είναι ένας παίκτης που πάντα ψάχνει το forehand του. Προσπάθησα με 2-3 backhand cross-court χτυπήματα να ανοίξω το παιχνίδι και μετά να επιτεθώ με το backhand στην ευθεία στο forehand του Τστισιπά.”

“Νομίζω ότι μένει στο backhand side όλη την ώρα αναζητώντας το forehand όπως είπα και πιο πάνω. Ήταν πολύ σημαντικό να παίξω με το backhand στην ευθεία”

'He was playing unbelievable… I fought until the last ball to come back in the first set'

Elite mentality from @alcarazcarlos03 #MiamiOpen pic.twitter.com/7XUEgEwzlh

Tennis TV (@TennisTV) March 30, 2022

Ο Αλκαράθ μετράει πλέον 15-2 τη φετινή σεζόν, ενώ στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό Σέρβο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, ο οποίος απέκλεισε τον νικητή του Indian Wells, Τέιλορ Φριτς. 

MIAMI OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Αλκαράθ: “Ο Στέφανος έπαιζε απίστευτα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα