Απίθανη Ανισίμοβα – VIDEO

Ούτε η πανίσχυρη Αρίνα Σαμπαλένκα κατάφερε να βάλει φρένο στην εκπληκτική Αμάντα Ανισίμοβα

Η πρώτη τενίστρια γεννημένη τη δεκαετία του 2000 που προκρίνεται στον 4ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης, έγινε η Αμάντα Ανισίμοβα συνεχίζοντας την μαγική της κούρσα στη Μελβούρνη.

Πραγματοποιώντας φανταστική εμφάνιση, η 17χρονη Αμερικανίδα επικράτησε 6-3, 6-2 της Αρίνα Σαμπαλένκα και προκρίθηκε στις “16” καλύτερες του Australian Open,

εκεί όπου περιμένει τη νικήτρια του βραδινού αγώνα Κβίτοβα-Μπένσιτς.

Η Ανισίμοβα, πριν το φετινό Όπεν της Μελβούρνης, δεν είχε πετύχει νίκη σε Grand Slam τουρνουά αν και είχε δώσει τα διαπιστευτήριά της στο WTA Tour.

Έχοντας απέναντί της μια πολύ φορμαρισμένη τενίστρια και ένα από τα ισχυρά αουτσάιντερ για πορεία ακόμα και για τίτλο στην Αυστραλία, η χαρισματική Ανισίμοβα κατέστρεψε τα δυνατά όπλα της Σαμπαλένκα και πανηγύρισε μια ακόμη σπουδαία νίκη!

Παίζοντας ελεύθερα και πολύ επιθετικά, η νεαρή Αμερικανίδα σημείωσε από δύο break σε κάθε σετ ενώ δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να την απειλήσει, τελειώνοντας το ματς με 21 winners έναντι 12 της Λευκορωσίδας ενώ είχε 9 αβίαστα λάθη έναντι 13 της Σαμπαλένκα.

H Aνισίμοβα έγινε η νεαρότερη Αμερικανίδα που προκρίνεται σε 4ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης από το Roland Garros 1998 και τη Σερίνα Γουίλιαμς και η νεαρότερη στη Μελβούρνη από το 1993 και τη Τζένιφερ Καπριάτι!

“I can’t believe this is happening right now.”

Well, you better believe it @AnisimovaAmanda #AusOpen pic.twitter.com/WYk5ZOwywE

— #AusOpen (@AustralianOpen) 18 Ιανουαρίου 2019



AUSTRALIAN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Απίθανη Ανισίμοβα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα