Τζόκοβιτς: “Πάντα υπάρχει κίνητρο για ιστορικά ρεκόρ”

Δύο νίκες μακριά από τον 6ο του τίτλο σε ATP Finals βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος έκανε μια δυνατή προπόνηση απέναντι στον alternate Κάμερον Νόρι και ολοκλήρωσε αήττητος τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, χρειάστηκε μόλις 68 λεπτά για να κερδίσει 6-2, 6-1 τον αριστερόχειρα Βρετανό και το βράδυ του Σαββάτου (22:00GR) θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο μεγάλο ντέρμπι των ημιτελικών του Τορίνο με αποκλειστικό στόχο την πρόκριση στον τελικό εκεί όπου θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει

το ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ με τους έξι τίτλους σε ATP Finals.

“Πάντα υπάρχει κίνητρο για ιστορία αλλά τώρα είμαι αφοσιωμένος στο αυριανό ματς. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Ο Σάσα είναι από τους μεγαλύτερους σέρβερ στον κόσμο. Παίζει πολύ καλό τένις και έχει την καλύτερή του χρονιά. Παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο όλη τη σεζόν.

“Στα indoors είναι ανάμεσα στους 2-3 καλύτερους του κόσμου. Πέρα από το μεγάλο σερβίς είναι πολύ αποτελεσματικός τόσο στις επιθέσεις όσο και στην άμυνα. Θα είναι μεγάλη μάχη αλλά είμαι έτοιμος. Όλοι θέλουν να τελειώσουν τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο” είπε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς.

Αυτή ήταν η 51η νίκη του Νόλε στη φετινή σεζόν, με τον 34χρονο Σέρβο να έχει ρεκόρ 27-1 στα παιχνίδια σε Grand Slam τουρνουά, χάνοντας την ευκαιρία να πανηγυρίσει το ημερολογιακό Grand Slam αφού ηττήθηκε στον πρόσφατο τελικό του US Open από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Πριν δύο εβδομάδες, ο Τζόκοβιτς πανηγύρισε τον 38ο Masters τίτλο της καριέρας του, κατακτώντας το Paris Masters και έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή του στο year end No1, για 7η φορά στην καριέρα του (παγκόσμιο ρεκόρ).

ATP FINALS 2021 SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: “Πάντα υπάρχει κίνητρο για ιστορικά ρεκόρ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα