Τζόκοβιτς: Οι “διπλές” αναμετρήσεις στα ATP Finals (vids)

Ο Γιάνικ Σίνερ θέλει να φτάσει στην κατάκτηση των ATP Finals για πρώτη φορά στην καριέρα του. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της Κυριακής (19:00 GR) και μάλιστα να το κάνει για 2η φορά μέσα σε μία εβδομάδα μετά από τη νίκη του την περασμένη Τρίτη για τη φάση των ομίλων. 

Αυτή θα είναι η 4η φορά που ο Σέρβος θα αντιμετωπίσει τον ίδιο παίκτη δύο φορές (φάση ομίλων, τελικός), όπου κανείς δεν έχει μπορέσει ακόμα να τον νικήσει δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα. Η 1η φορά ήταν απέναντι στον Ρώσο Νικολάι Νταβιντένκο,

με τον Σέρβο να κερδίζει τόσο στη φάση τον ομίλων, όσο και στον τελικό. 

Το 2015 ήταν η σειρά του Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος κέρδισε στη φάση των ομίλων τον Σέρβο, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στον τελικό χάνοντας στα 2 sets. Από εκεί και πέρα ακολούθησε η διπλά αναμέτρηση με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με τον Γερμανό να χάνει στη φάση των ομίλων, αλλά να κερδίζει στον τελικό τον τίτλο ο οποίος ήταν και ο πρώτος στην καριέρα του. 

Αναμένεται να δούμε αν ο Γιάνικ Σίνερ θα καταφέρει να γίνει ο πρώτος που θα μπορέσει να κερδίσει τον Σέρβο δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα. 

ATP FINALS SINGLES DRAW | DOUBLES | STANDINGS | OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: Οι “διπλές” αναμετρήσεις στα ATP Finals (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα