Στούπατσουκ: “Μου έκανε κρούση ο Λεμπρόν για συνεργασία”

Σε άκρως ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για το… ανακάτεμα της τράπουλας των ομάδων ενόψει του 2024 προχώρησε ο Φράνκο Στούπατσουκ.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός ανέφερε σε συνέντευξή του στη Marca πως ο ίδιος είχε κρούση για συνεργασία από τον Χουάν Λεμπρόν, αλλά και ο Μαρτίν Ντι Νένο επίσης δέχθηκε πρόταση από τον Αλεχάνδρο Γκαλάν.

Οι Χουάν Λεμπρόν, Αλεχάνδρο Γκαλάν, Φράνκο Στούπατσουκ και Μαρτίν Ντι Νένο.

Αν και ο Στούπατσουκ δεν διευκρίνισε πριν πόσο

καιρό έγιναν αυτές οι κουβέντες, ήταν σαφές πως αφορούσαν σε εκκίνηση συνεργασιών στο φινάλε του 2023. Πάντως, ο Αργεντινός υπογράμμισε ότι πρόθεση του ιδίου και του Ντι Νένο είναι να πορευθούν μαζί και την επόμενη σεζόν.

“Ο Γκαλάν μίλησε με τον Ντι Νένο. Ο Λεμπρόν μίλησε μαζί μου. Ο Χουάν Λεμπρόν πρακτικά μίλησε με τον Κάρλος Ποτσόνι, που ουσιαστικά είναι ο άνθρωπος που με εκπροσωπεί. Ωστόσο, η ιδέα είναι ο Ντι Νένο κι εγώ να συνεχίσουμε μαζί.

Έχουμε την επιθυμία να παραμείνουμε μαζί, εκτός εάν αλλάξει κάτι αύριο, αυτό δεν το ξέρω. Επίσης, ο καθένας έχει τη φθορά του. Δεν μπορώ να ξέρω ούτε πως θα νιώθει ο Μαρτίν, ούτε πώς θα νιώθω εγώ στο μέλλον. Σήμερα όμως λέω πως ναι, οι δυο μας θα συνεχίσουμε μαζί”, ανέφερε ο Στούπατσουκ.

Βέβαια, αυτή η αποκάλυψη ρίχνει ακόμη περισσότερο νερό στον μύλο της φημολογίας για “διαζύγιο” των Λεμπρόν και Γκαλάν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Κάτι που ο Στούπατσουκ χαρακτηρίζει ως απευκταίο.

“Θα ήθελα πολύ να συνεχίσουν μαζί και ο Λεμπρόν με τον Γκαλάν. Είναι ένα τρομερό ζευγάρι και μου αρέσει να αντιμετωπίζω τους καλύτερους”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός.

Οι Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν σε στιγμές θριάμβου.

Σε κάθε περίπτωση, απομένουν ακόμη δύο τουρνουά του World Padel Tour (Mexico Open, Barcelona Master Final) και ένα του Premier Padel (Milano P1) για να πέσει η αγωνιστική αυλαία του 2023.

The post Στούπατσουκ: “Μου έκανε κρούση ο Λεμπρόν για συνεργασία” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα