Τζόκοβιτς: “Ήταν απλά καλύτερος” – VIDEO

Κυνικός ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά την απογοητευτική του εμφάνιση και την ήττα που γνώρισε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ATP Finals, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου του και έπλεξε το εγκώμιο του Ρώσου τενίστα, ελπίζοντας να ανακάμψει στην τελική αναμέτρηση με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ την Παρασκευή που θα κρίνει και το δεύτερο εισιτήριο από το γκρουπ

“Tokyo 1970”.

“Έκανα 7 πολύ άσχημα games. Από το 3-2 μπροστά, βρέθηκα να χάνω με σετ και με 3-0 σετο 2ο. Δεν πρέπει να επιτρέπω να γίνεται αυτό. Ήταν καλύτερος, καμιά αμφιβολία σε αυτό. Έκανα κάποια αβίαστα λάθη και έριξα το επίπεδο του τένις μου και δεν ένιωσα καλά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Δυσκολευόμουν να βρω ρυθμό. Κόντρα σε έναν αντίπαλο σαν τον Μεντβέντεφ, αυτό είναι καταδικαστικό. Πίστευα ότι μπορούσα να τα πάω καλύτερα αλλά του αξίζουν συγχαρητήρια για το επίπεδο που έπαιξε” τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς μετά την καθαρή ήττα με 6-3, 6-3 από τον 24χρονο Ρώσο.

Ο 33χρονος Σέρβος, συνέχισε να πλέκει το εγκώμιο του Μεντβέντεφ, τονίζοντας τα δυνατά στοιχεία του παιχνιδιού του.

“Είναι ψηλός αλλά κινείται πολύ καλά. Σπάνια κάνει λάθο στο backhand και είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης. Ξέρει πως να σε κάνει να τρέχεις και πάντα είσαι αναγκασμένος να παίξεις την έξτρα μπάλα. Αν ξεκινήσεις να κάνεις λάθη και δεν βρεθείς σε καλή ημέρα, το χρησιμοποιεί υπέρ του. Ήταν καλύτερος από εμένα και του άξιζε η νίκη” παραδέχθηκε ο Νόλε.

Πλέον, τα πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα και στον όμιλο του Τζόκοβιτς. Ο Μεντβέντεφ με δύο νίκες έχει εξασφαλίσει την πρωτιά του γκρουπ και οι Τζόκοβιτς-Ζβέρεφ θα παλέψουν για το 2ο εισιτήριο και τη 2η θέση.

Έτσι, ο Ρώσος έγινε ο δεύτερος παίκτης που προκρίνεται στα ημιτελικά μετά τον Ντόμινικ Τιμ και πλέον γνωρίζουμε και τις διασταυρώσεις στα ημιτελικά.

Ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει είτε τον Ναδάλ είτε τον Τσιτσιπά ενώ ο Τιμ έναν εκ των Τζόκοβιτς-Ζβέρεφ.

ATP FINALS DRAW | OOP (-2h)

The post Τζόκοβιτς: “Ήταν απλά καλύτερος” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα