Κύπρος: Τέσσερις ελληνικές προκρίσεις στα ημιτελικά

Η εξαιρετική εβδομάδα συνεχίζεται για τα ελληνικά χρώματα στο τουρνουά TE U14 Aphrodite Hills G3, που διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα στην Πάφο, καθώς Δανάη Μαργαρίτη, Διόνη Κουκούλη, Ραφαήλ Παγώνης και Θάνος Χαιρόπουλος εξασφάλισαν την παρουσία τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ στο διπλό των κοριτσιών η Κουκούλη μαζί με την Κύπρια Αντρέα Γεωργίου Παπακυριακού πέρασαν στον τελικό. 

Στα κορίτσια η Κουκούλη κέρδισε στον προημιτελικό την Ολλανδή Ντάφνε Φράνσεν με 6-3,

1-6, 6-1, παίρνοντας τη πρόκριση για τα ημιτελικά με την Νο6 του ταμπλό να αντιμετωπίζει την κορυφαία seeded του τουρνουά και συμπαίκτριά της στο διπλό, Αντρέα Γεωργίου Παπακυριακού, η οποία επικράτησε με δύο bagels (6-0, 6-0) της Πολωνής Μάγια Σόμπιεσακ. 

Θέση στον ημιτελικό της Παρασκευής εξασφάλισε και η Μαργαρίτη που νίκησε την Κύπρια και Νο2 του ταμπλό, Χρύσα Μάιρα Τιτοπούλου με 6-4, 6-3 και στη συνέχει θα βρει μπροστά της την Γερμανίδα, Λίλι Μαρί Γκρέινερτ που νίκησε την Πέμπτη την Ισραηλινή Λιόρ Γιάβετζ με 6-1, 6-2. 

Στο διπλό, Κουκούλη και Παπακυριακού επικράτησαν των Νο3 του ταμπλό, Μαρίγια Μάγκρο (Μάλτα) και Μάγια Σόμπιεσακ (Πολωνία) με 6-2, 7-5 και στον τελικό της Παρασκευής θα αντιμετωπίσουν τις Ντάφνε Φράνσεν (Ολλανδία) και Φιν Γκίμπελς (Βέλγιο), που κέρδισαν στον ημιτελικό τις Λιόρ Γιάβετζ (Ισραήλ) και Χρύσα Μάιρα Τιτοπούλου (Κύπρος) με 6-3, 7-5. 

Στα αγόρια ο Παγώνης συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του το τελευταίο διάστημα, καθώς στον προημιτελικό της Πέμπτης κέρδισε και τον Κύπριο, Ανδρέα Κωνσταντίνου με 6-0, 6-2, με τον Νο1 του ταμπλό να αντιμετωπίζει στα ημιτελικά τον επίσης Κύπριο και Νο3 του ταμπλό, Άθω Καρακατσιάνη, ο οποίος κέρδισε τον Ιταλό, Μάρκο Μαστροπάσκουα με 6-4, 6-1. 

Νέα μεγάλη νίκη και για τον Χαιρόπουλο, που χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή στον προημιτελικό απέναντι στον Πολωνό και Νο7 του ταμπλό, Ολίβιερ Κρούπα, κερδίζοντας με 5-7, 6-1, 6-4 και στα ημιτελικά θα βρει μπροστά του τον Κύπριο και Νο2 του ταμπλό, Μιχάλη Γενεθλίου που επικράτησε του Ινδού Βεντάν Μοχάν με 6-4, 6-0. 

Στο διπλό Παγώνης και Χαιρόπουλος προσπάθησαν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά, ωστόσο οι Νο2 του ταμπλό Μπεκίρ Ντεβράν Εσενταγκλί (Τουρκία) και Ολίβιερ Κρούπα (Πολωνία) κέρδισαν με 6-4, 6-1 παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό της Παρασκευής. 

The post Κύπρος: Τέσσερις ελληνικές προκρίσεις στα ημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα