Κορέτσα: “Η προσοχή του κόσμου θα είναι στο ματς Ναδάλ – Ζβέρεφ”

Ο πρώην Νο2 του κόσμου και πλέον αναλυτής του Eurosport, Άλεξ Κορέτσα εκτιμά ότι: “όλος ο κόσμος θα παρακολουθήσει τον 14 φορές πρωταθλητή του Roland Garros, Ράφα Ναδάλ να αντιμετωπίζει τον “χρυσό” Ολυμπιονίκη, Αλεξάντερ Ζβέρεφ.”

Ο Ναδάλ αναμένεται να αγωνιστεί για τελευταία φορά στο αγαπημένο του Grand Slam, με τον Γερμανό όμως να αποτελεί ένα σημαντικό εμπόδιο για

τον 37χρονο Ισπανό στην προσπάθειά του να προχωρήσει βαθιά στο τουρνουά. 

Μετά τη σημερινή κλήρωση του Roland Garros, ο Κορέτσα είπε: “Είναι εκπληκτικό το τι να σου επιφυλάσσει το πεπρωμένο. Όλοι θυμόμαστε τι συνέβη την τελευταία φορά που έπαιξαν μεταξύ τους στο Roland Garros. Τώρα ο Ζβέρεφ είναι ίσως ο πιο φορμαρισμένος στο Tour αυτήν τη στιγμή και πιθανώς ένα από τα φαβορί για να κερδίσει τον τίτλο.”

“Αντιμετωπίζοντας τον Ράφα στη πρεμιέρα είναι πραγματικά απίστευτο. Η προσοχή όλου του κόσμου θα είναι στραμμένη σε αυτό το ματς. Ωστόσο, ακόμα κι αν είναι ένας από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που θα μπορούσε να έχει ο Ράφα στον 1ο γύρο, θα μπορούσε να εκτονώσει αυτήν τη πίεση αμέσως.”

“Αν κερδίσει θα είναι απίστευτο. Αν όχι, είναι κάτι φυσιολογικό καθώς όπως είπα ο Ζβέρεφ είναι σε εξαιρετική φόρμα. Είναι το μεγάλο ματς του τουρνουά.”

“Ο Σάσα προπονείται τόσο σκληρά τα τελευταία χρόνια, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά και θα πρέπει να παίξει εξαιρετικά. Δεν έχει σημασία αν κερδίσει ο Ράφα, αλλά αν το κάνει θα είναι κάτι τεράστιο. Θα ήταν απροσδόκητο, αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει αν σκεφτεί κανείς τι έχει κάνει τόσα χρόνια σε αυτό το τουρνουά.”

“Για τον Ράφα θα ήταν δύσκολος οποιοσδήποτε αντίπαλος στον 1ο γύρο. Το γεγονός ότι πρέπει να δώσει το 100% από τον πρώτο αγώνα, είναι μια τόσο διαφορετική συνθήκη γι’ αυτόν. Θα δώσει ό,τι έχει. Περιμένω κάτι πολύ ιδιαίτερο.”

The post Κορέτσα: “Η προσοχή του κόσμου θα είναι στο ματς Ναδάλ – Ζβέρεφ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα