Τζόκοβιτς: Έτοιμος για το 9ο στην Αυστραλία

Η προετοιμασία για το Αυσταλιανό Όπεν της νέας χρονιάς ανεβαίνει για όλους τους Τενίστες φυσικά, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να στοχεύει στην 9η κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν, έχοντας τις προϋποθέσεις για να το κάνει.

Ο κάτοχος 17 Grand Slam, γνωρίζει ότι κάθε διεξαγωγή ενός τέτοιου σπουδαίου τουρνουά, είναι μια ευκαιρία για αυτόν να μειώνει τη ψαλίδα σε σχέση με τους Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ. Πλέον και μετά την οριστική μη συμμετοχή

του Ελβετού, ο Ράφα είναι αυτός που θα σταθεί απέναντι του για την κατάκτηση του τίτλου.

Φυσικά, δεν γίνεται να υποτιμήσει κανείς τους υπόλοιπους, οι οποίοι με τη σειρά τους όλοι «διψάνε» για τη διάκριση και για έναν τίτλο Grand Slam, με τον Ντόμινικ Τιμ να είναι και αυτός μέσα στο κόλπο, άλλωστε φιναλίστ ήταν και ο φιναλίστ του φετινού Αυστραλιανού Όπεν.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την κακή στιγμή που είχε στο Us Open 2020, σίγουρα ξέρει ότι πρέπει πλέον να ελέγχει τα νεύρα του και να μπορέσει να διατηρήσει τη ψυχραιμία του ακόμη και όταν στραβώσει ένα παιχνίδι με κάποιον όχι τόσο δυνατό αντίπαλο.

Άλλωστε, ο Σέρβος έχει αποδείξει ότι ο χειρότερος του «αντίπαλος» μέσα στο court είναι πολλές φορές ο εαυτός του.

Αυτό θα είναι και ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για τον Σέρβο, να μπορέσει να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και όσα ακούστηκαν τελευταία όχι και πάρα πολύ ευχάριστα για τον ίδιο μετά την έντονη κριτική που έχει δεχθεί και να κατακτήσει το Αυστραλιανό Όπεν, φτάνοντας παράλληλα τους 18 τίτλους Grand Slam, μένοντας δύο πίσω από τους δύο μεγάλους αντιπάλους του.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Τζόκοβιτς: Έτοιμος για το 9ο στην Αυστραλία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα