Με wild card και στο Αυστραλιανό Όπεν ο Μάρεϊ!

Μετά την εξασφάλιση της wild card στο τουρνουά του Delray Beach που θα κάνει “ποδαρικό” στο 2021, ο Άντι Μάρεϊ εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο βασικό ταμπλό του Αυστραλιανού Όπεν επίσης με κάρτα ελεύθερης συμμετοχής.

Όταν είσαι κοντά στην κορυφή του αθλήματος για δέκα “γεμάτα” χρόνια, δικαιούσαι στον μέγιστο βαθμό αυτό που παίρνει ο Μάρεϊ αυτές τις μέρες.

Τις

wild card δηλαδή (απευθείας είσοδος στο βασικό ταμπλό) σε όποιο τουρνουά και αν το επιθυμεί.

Ο κάτοχος 46 ATP τίτλων, μεταξύ των οποίων τρία Grand Slam αλλά και ο πεντάκις φιναλίστ στο Αυστραλιανό Όπεν, εξασφάλισε κάρτα ελεύθερης συμμετοχής για το πρώτο Grand Slam του 2021 και θα δώσει το “παρών” απευθείας στο βασικό ταμπλό εκεί!

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Μάρεϊ στη Μελβούρνη ήταν το 2019 όταν και είχε ανακοινώσει την πρόθεση του να αποσυρθεί στο άμεσο μέλλον από την ενεργό δράση σε μια πολύ συγκινητική συνέντευξη τύπου.

Στο εναρκτήριο του ματς κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ έδωσε τρομερή μάχη, παρότι πονούσε πολύ τότε ο γοφός του, στέλνοντας το ματς σε πέντε σετ ενώ οι Αυστραλοί του ετοίμασαν μέχρι και αποχαιρετιστήριο βίντεο.

Τελικά, δύο χρόνια και…άπειρη προσπάθεια και χειρουργεία μετά, θα επιστρέψει και πάλι στη Μελβούρνη, ελπίζουμε υγιής και στο 100% ώστε να κάνει την επανεκκίνηση στην καριέρα του εκεί.

Οι εμφανίσεις του, πάντως, στο πρόσφατο Battle of the Brits ήταν άκρως ενθαρρυντικές, θα έχουμε όμως πιο ασφαλή δείγματα γραφής αφού τον δούμε πρώτα σε ανταγωνιστικές συνθήκες με αρχή το Delray Beach.

Κώστας Αϊτάκης

The post Με wild card και στο Αυστραλιανό Όπεν ο Μάρεϊ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα