Ντόμινικ Τιμ: Grand Slam και Νο1 το 2021

Ο Ντομινίκ Τίμ απολαμβάνει, μετά από χρόνια, τις ημέρες των εορτών μαζί με την οικογένεια του, στην Αυστρία και θέτει υψηλούς στόχους για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Μιλώντας στην προσωπική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, o 27χρονος Αυστριακός μίλησε για τι θα ήθελε πιο πολύ τη νέα σεζόν και δεν δίστασε να μιλήσει για ένα ακόμη Grand Slam αλλά και για το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

“Θα γιορτάσω την παραμονή των

Χριστουγέννων με την οικογένειά μου και συγκεκριμένα ανυπομονώ να δω τη μικρή μου ξαδέρφη Μαρί. Ήταν μια πολύ περίεργη χρονιά, ο κορονοϊός προκάλεσε παγκόσμιο χάος, ωστόσο για μένα ήταν μια εξαιρετική χρονιά, όσον αφορά την καριέρα μου στο τένις.

Ξεκίνησα τη σεζόν φτάνοντας στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν και την έκλεισα με έναν ακόμη τελικό στο ΑΤP Finals του Λονδίνου. Η κατάκτηση του US Open στα μέσα του Σεπτέμβρη ήταν το αποκορύφωμα. Στη Νέα Υόρκη έκανα ένα παιδικό όνειρο πραγματικότητα, κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο Grand Slam, τα συναισθήματα εκείνης της στιγμής δεν περιγράφονται.

Ήταν αδιαμφισβήτητα το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο. Είχα τον “ασημένιο θησαυρό” μου για λίγες μόνο ημέρες στο δωμάτιο μου. Τρεις μήνες μετά τη νίκη μου επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στην Αμερική το τρόπαιο έφτασε στην Αυστρία” έγραψε ο Τιμ στο dominicthiem.at.

Ο διάσημος κοσμηματοπώλης Tiffany στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν δημιούργησε ένα τέλειο αντίγραφο του τροπαίου, το οποίο παραδόθηκε σε μένα από μια ειδική υπηρεσία ασφαλείας στο Lichtenwoerth. Λατρεύω αυτό το τρόπαιο. Πρωταρχικός μου στόχος για το 2021 είναι να κερδίσω έναν τίτλο Grand Slam.

Το να αναρριχηθώ στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης είναι επίσης ένας από τους βασικούς μου στόχους για το 2021. Όμως, η κατάκτηση ενός Major τίτλου είναι η προτεραιότητα μου”.

Κάνεις διάλειμμα κατά τη διάρκεια των διακοπών;
“Σε καμία περίπτωση. Έχω ήδη ξεκινήσει να δουλεύω στη φυσική μου κατάσταση, ενώ μετά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα παίξω τένις πιο εντατικά.

Στις 13 Ιανουαρίου θα πετάξω για Μελβούρνη και κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής 14ήμερης καραντίνας στην Αυστραλία, θα προπονηθώ σκληρά.

Απολαύστε τα Χριστούγεννα! Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο”, είπε ο Ντόμινικ Τίμ.

Γιάννης Μαύρος 

The post Ντόμινικ Τιμ: Grand Slam και Νο1 το 2021 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα