Τζόκοβιτς: “Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους που με πίστεψαν” (vid)

01:53 6/9/2023 - Πηγή: Tennis24

O Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του φετινού US Open, για την ακρίβεια στον 47ο major ημιτελικό της καριέρας του, μετά τη νίκη του στα 3 sets κόντρα στον Τέιλορ Φριτς, γεγονός που τον φέρνει μόνο στην κορυφή της σχετικής λίστα αφήνοντας πίσω του τον Ρότζερ Φέντερερ με 46. 

“Ήμουν πολύ τυχερός που συνάντησα μερικούς, πολύ παθιασμένους ανθρώπους-γνώστες του αθλήματος-παθιασμένους με τη δουλειά τους που με στήριξαν, πίστεψαν στο ταλέντο

μου και χωρίς αυτούς, χωρίς τη στήριξή τους δεν θα ήμουν εδώ.”, είπε στην on court συνέντευξη ο Τζόκοβιτς

“Αυτή είναι μια μακροσκελής απάντηση για το τι περνάει από το μυαλό μου όταν ακούω αυτούς τους αριθμούς. Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων. Προφανώς είναι μια τεράστια ευκαιρία, κάθε φορά που βγαίνω στο γήπεδο σε αυτήν την ηλικία σε αυτό το στάδιο στης ζωής μου. Δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχω ακόμα οπότε προσπαθώ να το απολαμβάνω όσο περισσότερο μπορώ.”

Όσο για την αναμέτρηση, αλλά και τις δύσκολες συνθήκες ο Νο2 του κόσμο είπε: “Είμαι μούσκεμα στον ιδρώτα και είδα και τον Τέιλορ να αλλάζει την μπλούζα του αρκετές φορές. Ήταν δύσκολες συνθήκες. Αλλά είναι το ίδιο και για τους δύο και γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε, να προσπαθήσουμε να φέρουμε τους εαυτούς μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να αποδώσουμε το καλύτερο τένις μας. Δεν είναι εύκολο, πρέπει να παλέψεις.”

Ο Τζόκοβιτς ρωτήθηκε και για τον ημιτελικό της Παρασκευής, με τον αντίπαλό του να προκύπτει από την αναμέτρηση των δύο Αμερικανών Φράνσις Τιάφο και Μπεν Σέλτον. 

“Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι θα απολαύσω αυτό το ματς από τον καναπέ μου, κάνοντας μασάζ με ποπ-κορν κι ένα ωραίο ποτό.”, είπε ο Σέρβος.

“Προφανώς θα παίξω με ένα ακόμα Αμερικανό. Πρέπει να είμαι έτοιμος για οτιδήποτε προκύψει από την απέναντι πλευρά του φιλέ. Τόσο ο Τιάφο, όσο και ο Σέλτον είναι πολύ χαρισματικοί και πολύ δυναμικοί παίκτες. Φέρνουν στο court πάθος, ενέργεια και πολλή ταχύτητα. Θα δούμε τι θα συμβεί την Παρασκευή.”

The post Τζόκοβιτς: “Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους που με πίστεψαν” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα