Τζόκοβιτς: “Είμαι ευγνώμων στον Μάριαν”

11:54 2/3/2022 - Πηγή: Tennis24

Νόβακ Τζόκοβιτς και Μάριαν Βάιντα επισημοποίησαν το “διαζύγιο” το οποίο είχε…βγει αμέσως μετά τους τελικούς της ATP στο Τορίνο. 

Σέρβος και Σλοβάκος πέρασαν μαζί για πάνω από 15 χρόνια, με ένα μικρό διάλειμμα το 2017, ωστόσο η φίλια τους, παρά τη λύση της συνεργασίας τους, παραμένει δυνατή όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις των δύο ανδρών. 

“Ο Μάριαν ήταν δίπλα μου στις πιο σημαντικές και δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου”, δήλωσε ο 34χρονος Σέρβος. “Έχουμε

πετύχει πολλά πράγματα μαζί και είμαι ευγνώμων για τη φιλία και την αφοσίωση του τα τελευταία 15 χρόνια.”

“Παρά το γεγονός ότι αφήνει την ομάδα παραμένει η οικογένειά μου και το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να τον ευχαριστήσω για τα όσα έχει κάνει για μένα.”

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του 56χρονου Σλοβάκου προπονητή: “Κατά τη διάρκεια της συνεργασία μου με τον Νόβακ είχα την τύχη να τον δω να γίνεται ο παίκτης που είναι σήμερα.”

“Θα θυμάμαι το διάστημα που περάσαμε μαζί με περηφάνια και είμαι ευγνώμων για τις επιτυχίες που πετύχαμε. Παραμένω ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του στο court και ανυπομονώ για νέες προκλήσεις.”

Μαζί με τον Βάιντα ο Τζόκοβιτς έχει κατακτήσει τους 85 από τους 87 τίτλους του, με τον Σέρβο πάντως να περνάει μια έντονη εβδομάδα, η οποία ξεκίνησε με την απώλεια του Νο1, συνέχισε με την λύση της συνεργασίας με έναν εκ των βασικών χορηγών του, αλλά και την επισημοποίηση του “διαζυγίου” με τον Βάιντα. 

Πρώτος προπονητής πλέον αναλαμβάνει ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς, ενώ στην ομάδα του παρέμειναν τόσο οι φυσιοθεραπευτές Ουλίσες Μπάντιο και Μίλαν Αμάνοβιτς, όσο και ο γυμναστής του Μάρκο Πανίτσι. 

The post Τζόκοβιτς: “Είμαι ευγνώμων στον Μάριαν” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα