Τέλος συνεργασίας για Τζόκοβιτς – Βάιντα

20:30 1/3/2022 - Πηγή: Tennis24

Νόβακ Τζόκοβιτς και Μάριαν Βάιντα, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη συνεργασία τους μετά από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια και συνολικά 15 χρόνια συνύπαρξης στο κορυφαίο επίπεδο!

Ο Νο2 τενίστας του κόσμου και κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, δεν θα έχει από εδώ και στο εξής στην προπονητική του ομάδα τον πολύπειρο προπονητή, ο οποίος έχει συνδυάσει την παρουσία του στο πλευρό του Νόλε, από το 2006 και έπειτα.

Για 2η φορά λοιπόν, οι δυο τους “χωρίζουν” επαγγελματικά, μετά το σύντομο “διαζύγιο” που είχαν πάρει το διάστημα

5/5/2017 –  9/4/2018.

Οι δυο τους, δούλεψαν αρχικά μαζί για 11 χρόνια, μέχρι που ο 57χρόνος, πλέον, κόουτς, αποφάσισε το 2017 να αποσυρθεί από την προπονητική, για να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του.

Σε λιγότερο από έναν χρόνο αργότερα, ο Βάιντα επέστρεψε στο τένις και και από τον Απρίλιο του 2018 μέχρι και… σήμερα, ήταν ο βασικός προπονητής του Τζόκοβιτς στο Tour.

Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ, όμως, η συνεργασία τους τερματίζεται για 2η και ίσως… τελευταία φορά. Αφορμή ; Ο ίδιος λόγος που είχαν “χωρίσει” και το 2017. Ο Βάιντα δεν θέλει να ταξιδεύει πλέον συχνά, θέλει να βρίσκεται περισσότερες ημέρες πλάι στην οικογένειά του και δεν θα συνεχίσει να δουλεύει με τον Τζόκοβιτς.

Βασικός προπονητής του 34χρονου, γίνεται αυτομάτως ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς, που δουλεύει με τον Νόλε εδώ και χρόνια.

The post Τέλος συνεργασίας για Τζόκοβιτς – Βάιντα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα