Τζόκοβιτς: “Είμαι δύσκολος αθλητής, δεν είμαι συνέχεια… λουλούδια και μουσικές”

11:27 6/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Με τα καλύτερα λόγια για τον αγώνα του κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ μίλησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, παρά το γεγονός ότι είχε αρκετή υγρασία.

«Ήταν ένα υπέροχο ματς. Δυσκολευτήκαμε και οι δύο σωματικά για ένα – ενάμιση set. Είχε πολλή υγρασία και ιδρώσαμε πολύ», ξεκίνησε ο 36χρονος τενίστας.

Στη συνέχεια ο Σέρβος μίλησε για το σημείο – κλειδί στο ματς απέναντι στον Αμερικανό τενίστα λέγοντας:

«Στα κρίσιμα σημεία κατάφερα να είμαι… σκληρός, βρίσκοντας πολύ καλά χτυπήματα. Τον ανάγκασα να τρέξει. Τον έκανα να νιώσει άβολα.

Πιστεύω τα πήγα καλά, παρά το γεγονός ότι δυσκολεύτηκα σε κάποια games. Είχα πολύ καλή απόδοση και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό».

Ο Τζόκοβιτς ολοκλήρωσε με ένα γενικό σχόλιο, όσον αφορά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τόσο αυτός, αλλά και η ομάδα του με τις προκλήσεις που προκύπτουν.

«Είμαι δύσκολος αθλητής! Και ποιος δεν είναι; Δεν γνωρίζω κάποιον παίκτη στο υψηλότερο επίπεδο που να είναι συνέχεια λουλούδια και μουσικές. Πρέπει για όλους να υπάρχουν προκλήσεις, τόσο για το παίκτη, όσο και για το προπονητικό επιτελείο. Αλλιώς δεν υπάρχει βελτίωση. Νομίζω αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ωθήσουμε ο ένας τον άλλον να φτάσουμε στα όρια και να βελτιωθούμε πραγματικά. Έτσι γινόμαστε καλύτεροι εντός και εκτός court».

The post Τζόκοβιτς: “Είμαι δύσκολος αθλητής, δεν είμαι συνέχεια… λουλούδια και μουσικές” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα