Έχασε το τρένο για το Νο1 η Κβίτοβα – VIDEO

H Άσλει Μπάρτι στέρησε απ’την Πέτρα Κβίτοβα την παρθενική της άνοδο στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA

Tην πρώτη της νίκη, μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες κόντρα στην Πέτρα Κβίτοβα, πανηγύρισε η εξαιρετική Άσλει Μπάρτι.

Το παιδί θαύμα του Αυστραλέζικου τένις, μετά από σκληρή μάχη με την πανίσχυρη Τσέχα, επικράτησε 7-6(6), 3-6, 6-2 της αντιπάλου της και εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Miami Open, εκεί όπου την περίμενε η Ανέτ Κονταβέιτ.

Η 22χρονη Μπάρτι, εκδικήθηκε για τις

δύο φετινές ήττες από την Κβίτοβα και μάλιστα εντός έδρας (Σίδνεϊ, Μελβούρνη) και εξασφάλισε την παρθενική της είσοδο στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης από την ερχόμενη Δευτέρα!

“Ήταν σημαντικό να επιστρέψω όσο το δυνατόν καλύτερα τα σερβίς της Πέτρα. Έχει ένα παγκόσμιου επιπέδου σερβίς. Προσπάθησα να επιστρέψω όσο το δυνατόν περισσότερα σερβίς και νομίζω ότι το κατάφερα σε πολύ καλό βαθμό σήμερα” είπε η Μπάρτι αμέσως μετά.

Αυτή η ήττα για την Κβίτοβα, σημαίνει ότι δεν έχει πια ελπίδες να βρίσκεται στο Νο1 της WTA την ερχόμενη Δευτέρα καθώς χρειαζόταν να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τον τελικό για να ξεπεράσει τη Ναόμι Οσάκα στην κορυφή της κατάταξης.

Πλέον, το μοναδικό σενάριο που φέρνει αλλαγή στην κορυφή των γυναικών, είναι η πρόκριση στον τελικό της Σιμόνα Χάλεπ η οποία την Τετάρτη αντιμετωπίζει (19:00GR) την Κιανγκ Γουάνγκ στον 3ο προημιτελικό της διοργάνωσης ενώ υπολείπεται και το ματς της Πλίσκοβα με τη Βοντρούσοβα.

Τρίτη, 26/3: Προημιτελικοί Miami Open
12-Barty (Australia) beat 2-Kvitova (Czech Republic) 7-6(6) 3-6 6-2
21-Kontaveit (Estonia) beat Hsieh (Taipei) 3-6 6-2 7-5

WTA MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Έχασε το τρένο για το Νο1 η Κβίτοβα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα