Τζόκοβιτς: “Από τους καλύτερους τελικούς της ζωής μου!” – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχτηκε πως έπαιξε έναν από τους καλύτερους τελικούς της καριέρας του στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν και ευελπιστεί το υπόλοιπο 2019 να κυλήσει στον ίδιο ρυθμό!

Από την πολύ ευάλωτη εικόνα που έδειχνε μέχρι και το περσινό Wimbledon, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει αντιστρέψει εντελώς την κατάσταση…

Τρία κερδισμένα Grand Slams, επάνοδος στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, κάτοχος πλέον όλων των Slam πλην του Ρολάν Γκαρός και με κερασάκι

στην τούρτα την ισοπεδωτική εμφάνιση κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι και πάλι ο απόλυτος κυρίαρχος του αθλήματος και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό!

“Δεν το συζητάμε ότι είναι ένας από τους καλύτερους τελικούς που έχω παίξει. Μπήκα με τη σωστή νοοτροπία και ένταση από το πρώτο δευτερόλεπτο. Τίποτα λιγότερο δεν είναι αρκετό κόντρα στον Ναδάλ” ανέφερε αρχικά ο Νόλε.

“Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω όλα αυτά που έχουν γίνει. Το ότι ξεπέρασα τον Πιτ (Σάμπρας) σε Slams και τον Ρόι Έμερσον σε τίτλους στην Αυστραλία. O Πιτ είναι το είδωλό μου και η πρώτη μου εικόνα από τένις είναι να κερδίζει το Wimbledon το 1992. Είναι σημάδι της τύχης που ξεκίνησα να παίζω τένις σε μια οικογένεια που είχε αθλητική παράδοση όχι όμως στο τένις. Το να στέκομαι εδώ έχοντας ξεπεράσει σε Major τον Πιτ με έχει αφήσει άφωνο” παραδέχτηκε ο Νο1 τενίστας στον κόσμο.

“Αν με ρωτάγατε 12 μήνες πριν ότι θα είχα κερδίσει τα τρία τελευταία Slams δεν θα σας έλεγα αδύνατον αλλά μάλλον απίθανο. Το λέω αυτό γιατί πάντα πιστεύω στον εαυτό μου. Είναι νομίζω το μυστικό της επιτυχίας μου. Πάντα με κάνω εικόνα να κερδίζω μεγάλους τίτλους. Και χρειάστηκε να το κάνω πολλές φορές του τελευταίους 12 μήνες με όσα συνέβησαν” ανέφερε ο γεννημένος πρωταθλητής.

“Τώρα έχω όλο το χρόνο μπροστά μου να παίξω στα πιο σημαντικά τουρνουά στη σκληρή επιφάνεια και μετά να προετοιμαστώ κατάλληλα για το χώμα όπου πάντα χρειάζεται επιπλέον προσαρμογή. Θέλω να παίξω πολύ καλύτερα από πέρσι εκεί. Μεγάλος στόχος φυσικά το Ρολάν Γκαρός όπου ίσως χρειαστεί να κερδίσω τον Ναδάλ που όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι” κατέληξε ο Τζόκερ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς: “Από τους καλύτερους τελικούς της ζωής μου!” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα