Ο “μύθος” του Αυστραλιανού Όπεν – VIDEO

Σε μύθο του Αυστραλιανού Όπεν έχει αναχθεί πλέον ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τις επτά κατακτήσεις του στη Μελβούρνη ενώ έχει μείνει “άφωνος” από αυτά που έχει πετύχει τους τελευταίους δώδεκα μήνες…

Ο απόλυτος κυρίαρχος του αθλήματος και εκ νέου του Αυστραλιανού Όπεν είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Δύο χρόνια αποχής από τον τίτλο στη Μελβούρνη ήταν πάρα πολλά για την κλάση του Σέρβου τενίστα που είδε εν τω μεταξύ τον Ρότζερ Φέντερερ να τον ισοφαρίζει στις έξι κατακτήσεις.

Όχι πια όμως…

Ο κυριαρχικός Νόλε επέστρεψε με τον πλέον εμφατικό τρόπο και την ισοπέδωση του Ραφαέλ Ναδάλ στον αριθμό ρεκόρ

των επτά τίτλων στην Αυστραλία, στα 15 Grand Slams συνολικά και όλα αυτά ενώ έναν χρόνο πριν υπήρχαν αμφιβολίες για το αν θα τον ξαναδούμε στο κορυφαίο επίπεδο…

“Προσπαθώ ακόμα να “συλλάβω” τι έχει συμβεί. Μόλις έναν χρόνο πριν είχα την επέμβαση στον αγκώνα και το να είμαι ξανά εδώ με τρία Slams είναι πραγματικά κάτι για το οποίο δεν έχω λόγια. Είναι απίστευτο” ανέφερε αρχικά ο νέος κάτοχος του Αυστραλιανού Όπεν.

“Μπορεί το άθλημα να είναι ατομικό αλλά αν δεν υπήρχε η ομάδα μου να με “ανέχεται” τις κακές μου μέρες, δεν θα ήμουν εδώ. Είμαστε όλη μέλη της ίδιας πετυχημένης “φόρμουλας” όλα αυτά τα χρόνια. Μάριαν (Βάιντα) σε ευχαριστώ που επέστρεψες!” πρόσθεσε απονέμοντας τα εύσημα στην όντως απίστευτη πετυχημένη ομάδα του της οποίας ηγείται ο Βάιντα.

Η οικογένειά του δεν μπόρεσε να είναι παρούσα στη Μελβούρνη και ο Νόλε έστειλε τα χαιρετίσματά του από μακριά!

“Μου υποσχέθηκαν ότι θα δουν το ματς και ελπίζω να το βλέπουν! Όλα αυτά τα τρόπαια δεν έχουν καμία σημασία αν δεν υπάρχουν δίπλα σου οι δικοί σου άνθρωποι για να μοιραστείς τη χαρά. Και εγώ έχω την οικογένειά μου, τα δύο μου αδέρφια και τους γονείς μου που “θυσίασαν” τόσα πολλά ώστε να ζήσω το όνειρό μου και να στέκομαι εδώ. Δεν θεωρώ τίποτα από αυτά δεδομένο και είμαι ευγνώμων” κατέληξε ο Τζόκερ που είχε την καλύτερη δυνατή αρχή στο 2019 και σίγουρα έπεται συνέχεια!

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο “μύθος” του Αυστραλιανού Όπεν – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα