Τσιτσιπάς: “Τιμή μου που παίζω με τον Φέντερερ!

19:31 2/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε μια συγκινητική αλλά και ξεκαρδιστική ομιλία του στην τελετή απονομής, συνεχάρη τον Ρότζερ Φέντερερ για τον υπ’αριθμόν 100 τίτλο καριέρας του, επισημαίνοντας ότι είναι κάθε φορά τιμή του να “μοιράζεται” το κορτ με τον Ελβετό θρύλο…

Φοβερός στο κορτ με τις αγωνιστικές του επιδόσεις αλλά και εξαιρετικός στις δηλώσεις του είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Μετά τον χαμένο τελικό στο Dubai Championships κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ, ο 20χρονος πρωταθλητής μας δεν είχε ίχνος

κακής διάθεσης και έδειξε για πολλοστή φορά πόσο πολύ σέβεται τους θρύλους του αθλήματος και δη το είδωλό του, Ρότζερ Φέντερερ!

“Το έχω άπειρες φορές και το ξαναλέω ότι ο Ρότζερ είναι το είδωλό μου από την ηλικία των έξι ετών όταν τον έβλεπα στην τηλεόραση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που τον είδα από κοντά να παίζει. Ήταν στο Μόντε Κάρλο και είναι μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου!” ανέφερε ο Στεφ με τον Φέντερερ να απαντά “ευχαριστώ” με ένα χαρακτηριστικό του νεύμα!

“Το να παίζω πλέον μαζί του, πόσο μάλλον σε τελικό τουρνουά είναι απλά απίστευτο. Είναι τιμή μου να “μοιράζομαι” το κορτ μαζί του!” συνέχισε στον ίδιο τόνο ο Στέφανος.

“Οι εκατό τίτλοι είναι ένα απίστευτο επίτευγμα. Φαντάζομαι ότι ήταν ένα μεγάλο ταξίδι! Δεν έχω ιδέα πώς τα κατάφερες, είναι τρελό! Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν απλά φτάσω τις 100 νίκες στο τουρ! Εντάξει, πλάκα κάνω!” ανέφερε στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς προκαλώντας και το γέλιο στον “Βασιλιά” και στους θεατές με το χιούμορ του!

“Είναι δύσκολο να κερδίσεις σερί δύο φορές τον Φέντερερ. Ήταν προετοιμασμένος για το ματς και δεν το επέτρεψε” ήταν το σύντομο σχόλιο του για τα όσα αγωνιστικά είδαμε στον τελικό του Σαββάτου.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τσιτσιπάς: “Τιμή μου που παίζω με τον Φέντερερ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα