Τσιτσιπάς: “Να επιστρέψει με κόσμο το Tour”

21:40 7/6/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμερίζεται την άποψη που έχουν εκφράσει οι Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς, δηλαδή να επιστρέψει η αγωνιστική δράση όταν θα μπορεί να είναι παρόν το κοινό.

Δεν βιάζεται, καταπώς φαίνεται, να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Όχι σε μια αγωνιστική δράση, σε κάθε περίπτωση, που θα περιλαμβάνει πολλούς περιορισμούς και απουσία

κερκίδας.

Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής είναι διατεθειμένος να περιμένει λίγο περισσότερο αρκεί η επιστροφή στη δράση να είναι σε συνθήκες που θα ομοιάζουν, όσο γίνεται, με αυτές προ κορονοϊού.

“Η προσωπική μου άποψη είναι ότι τα τουρνουά θα πρέπει να διεξαχθούν με κόσμο και όχι σε άδειες εξέδρες. Ας πούμε ότι κερδίζεις ένα Grand Slam. Χωρίς κοινό, φαντάζομαι ότι η αίσθηση είναι χάλια, δεν υπάρχει η παραμικρή αδρεναλίνη. Η αίσθηση δεν είναι καθόλου αυτή που πρέπει. Οι θεατές φέρνουν ενέργεια, ένταση και δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Ένα τουρνουά χωρίς κόσμο θα στερούνταν όλα αυτά”.

“Για μένα, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, να μην κοιτάμε τόσο το οικονομικό κομμάτι και να περιμένουμε να γυρίσουμε όταν η κατάσταση θα είναι ομαλή. Πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη πίεση να γίνει το US Open λόγω των πολλών χορηγών που υπάρχουν εκεί. Το καταλαβαίνω αλλά για μένα είναι σημαντικό να γυρίσουμε ομαλά δίχως να υπάρχουν τεράστιες αλλαγές σε σχέση με την παλιά κατάσταση. Αλλιώς, δεν θα ξέρουμε πού βαδίζουμε” ανέφερε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τσιτσιπάς: “Να επιστρέψει με κόσμο το Tour” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα