“Ο Ναδάλ θα κερδίζει Slams μέχρι τουλάχιστον τα 37”

18:05 7/6/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Άντι Ρόντικ μίλησε για την σπουδαία προσωπικότητα του Ράφαελ Ναδάλ και έκανε την εκτίμησή του για το πόσα Grand Slams θα μετράει στο τέλος της καριέρας του ο Ισπανός…

Ο 37χρονος Αμερικανός, πρώην Νο1 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, λατρεύει τον Ράφαελ Ναδάλ και φροντίζει να το αναφέρει σχεδόν σε κάθε του συνέντευξη.

Πρόσφατα, αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Matador, ενώ έκανε την πρόβλεψή του για τις επόμενες κατακτήσεις Major από την πλευρά του Νο2 τενίστα αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Αναλυτικά

όσα είπε:

“Ο Ράφα, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους αθλητές του πλανήτη. Παρ’ όλα αυτά, η ταπεινότητά του παραμένει ίδια ανά τα χρόνια.

Δεν ξέρει, ή μάλλον δεν θέλει να δείχνει πόσο σπουδαίος είναι. Έχει χιούμορ και πολλές φορές συμπεριφέρεται σαν παιδί σε σημαντικές περιστάσεις. Γι’ αυτό και κερδίζει καθημερινά φιλάθλους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είναι ένας από τους καλούς ανθρώπους του τένις. Τον αγαπώ, γιατί είναι πραγματικά κύριος.

Όσον αφορά τα επόμενα χρόνια της καριέρας του, πιστεύω θα κερδίζει τουλάχιστον ένα Slam κάθε σεζόν μέχρι να εγκαταλείψει το άθλημα. Δηλαδή πιστεύω θα κερδίσει τουλάχιστον ακόμη τρία Major.

Μπορεί να είναι διεκδικητής σε κάθε μεγάλο τουρνουά. Αν ξεπεράσει τους πρώτους δυο γύρους χωρίς μεγάλες απώλειες, μπορεί να κερδίσει τα πάντα. Όσο είναι υγιής, θα κερδίζει τίτλους”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ο Ναδάλ θα κερδίζει Slams μέχρι τουλάχιστον τα 37” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα