Πλίσκοβα: “Δεν είμαι ψυχρή”

21:01 7/6/2020 - Πηγή: Tennis24

Η Καρολίνα Πλίσκοβα είναι σίγουρα μια τενίστρια που δεν βγάζει τα συναισθήματά της στο κορτ.

Αυτό, όπως η ίδια παραδέχεται, την έχει οδηγήσει στο να λαμβάνει σχόλια ότι είναι “ψυχρή” ή ότι δεν έχει αληθινό πάθος για το τένις.

Η Τσέχα τενίστρια ξεκαθάρισε ότι όλη της η στάση είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας της να μείνει συγκεντρωμένη στον στόχο, όταν αγωνίζεται, και να μην πανικοβληθεί.

“Φυσικά και έχω νεύρα όπως όλοι οι άνθρωποι, τρομάζω και φοβάμαι κάποιες φορές στο κορτ. Είναι παράξενο γιατί όταν ήμουν 10-12 ετών, έσπαγα τη μία ρακέτα μετά την άλλη! Οι γονείς

μου με παρακαλούσαν να μην τις σπάω γιατί είναι ακριβές! Τότε τους έλεγα ότι όταν θα αγοράζω τις δικές μου ρακέτες, σίγουρα θα τις σπάω!”.

“Σταμάτησα να σπάω ρακέτες στα juniors. Όταν άρχισα να παίζω επαγγελματικά τουρνουά, ξεκαθάρισα μέσα μου ότι πρέπει να δείχνω ήρεμη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω συναισθήματα. Έχω και πάρα πολλά!”.

“Με κατηγορούν ότι είμαι τελείως ψυχρή στο κορτ και με έχουν αποκαλέσει “παγωμένη βασίλισσα”. Όποιοι με ξέρουν στην καθημερινή ζωή, γνωρίζουν ότι είμαι αστεία και γελάω συνέχεια. Στο κορτ όμως δεν υπάρχει χώρος για αστεία. Έτσι, διατηρώ τη συγκέντρωσή μου. Αν αρχίσω να εκφράζομαι συναισθηματικά ή να έχω όρεξη για αστεία, ο αγώνας έχει ήδη χαθεί για μένα” ανέφερε η Πλίσκοβα.

Κώστας Αϊτάκης

The post Πλίσκοβα: “Δεν είμαι ψυχρή” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα