Τσιτσιπάς: Μαζεύει χρήματα για αθλητές εκτός Top100

Ο Τσιτσιπάς σε συνεργασία με την ακαδημία του Μουράτογλου αποφάσισαν να συγκεντρώσουν χρήματα για να σταθούν στο πλευρό αθλητών εκτός top-100

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα μείνει μόνο στη συνεισφορά χρημάτων μέσω της πρότασης του Νόβακ Τζόκοβιτς αλλά σε συνεργασία με την ακαδημία του Πατρίκ Μουράτογλου αποφάσισε και ο ίδιος να συγκεντρώσει χρήματα για να σταθεί στο πλευρό αθλητών εκτός top-100 ATP και της WTA αντίστοιχα.

Ο Έλληνας τενίστας αποφάσισε να

βγει μπροστά και να βοηθήσει όπως μπορεί και για αυτό ανακοίνωσε την έναρξη του «Beyond 100 Support». Πρόκειται για πλατφόρμα εράνου, με σκοπό να ενισχύσει οικονομικά τους παίκτες και τις παίκτριες εκτός του Top 100.

Ο Τσιτσιπάς μάλιστα δήλωσε: “Ως ο νεότερος παίκτης στο Top 10, αισθάνομαι υπεύθυνος να βοηθήσω το μέλλον του τένις. Καταλαβαίνω πόσο κρίσιμο είναι για τη βιωσιμότητα των παικτών της ΑΤΡ και της WTA που είναι κάτω από το Top 100 και πόσο δύσκολο είναι να εξασφαλίσεις τα προς το ζην μέσα από το τένις, ειδικά όταν δεν διεξάγονται τουρνουά τένις, για ένα απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Μέσα από τη δημιουργία του ‘Beyond 100 Support’, ελπίζω να ξεκινήσει ένα κίνημα που θα ακολουθήσουν και οι συνάδελφοί μου”.

Ενώ από την πλευρά του ο Πατρίκ Μουράτογλου τόνισε: “Η κατάσταση για τους παίκτες που είναι εκτός του Top 100 γίνεται όλο και πιο ανησυχητική, καθώς ενδέχεται να μην είναι σε θέση να συνεχίσουν την καριέρα τους, αν η τρέχουσα κρίση υγείας διαρκέσει για πολύ καιρό. Το ‘Beyond 100 Support’ εμφανίστηκε ως μια αναγκαία πρωτοβουλία για τη βελτίωση των συνθηκών των παικτών αυτών στο κοντινό μέλλον και μας δίνει περισσότερο χρόνο για να χτίσουμε μια λύση μακροπρόθεσμα”.

Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα δεν θα γίνονται μόνο δωρεές αλλά και δημοπρασίες με αντικείμενα του Τσιτσιπά ώστε να μαζευτούν επιπλέον χρήματα αλλά και πολλές ακόμα ενέργειες.

Let’s support our sport together. https://t.co/ppROGj8eXy pic.twitter.com/6IIvJ2OpFn

— Stefanos Tsitsipas (@StefTsitsipas) April 23, 2020

Πηγή: Sport24

The post Τσιτσιπάς: Μαζεύει χρήματα για αθλητές εκτός Top100 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα