Κατά της συγχώνευσης ο Κύργιος

Ο Νικ Κύργιος δεν συμφωνεί με το ενδεχόμενο συγχώνευσης ΑΤΡ και WTA, σε αντίθεση με τις απόψεις του Ρότζερ Φέντερερ και του Ράφα Ναδάλ…

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας εξέφρασε την άποψή του όσον αφορά την πιθανότητα οι δυο Ομοσπονδίες (ΑΤΡ και WTA) να ενωθούν και όντας κάθετος στα λεγόμενά του, τόνισε πως δεν θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο.

Όλα ξεκίνησαν από το tweet του Ρότζερ Φέντερερ την Τετάρτη. Ο Ελβετός πρότεινε τη συγχώνευση των δυο μεγάλων Ομοσπονδιών, των ανδρών

και των γυναικών. Ουκ ολίγοι τενίστες πήραν το μέρος του. Μαζί τους και αρκετές κορυφαίες τενίστριες.

Γνωστό πνεύμα… αντιλογίας ο Νικ ξεσπάθωσε στο Twitter την Πέμπτη, γράφοντας: “Ρώτησε κανείς την πλειοψηφία των τενιστών της ΑΤΡ, αν είναι καλό ή κακό αυτό για εμάς ; Δεν πρέπει να συγχωνευθούν οι Ομοσπονδίες”.

Μάλιστα βρήκε συμμάχους τενίστες που βρίσκονται στα χαμηλότερα στρώματα της παγκόσμιας κατάταξης. Οι απόψεις διίστανται λοιπόν, όμως κανείς δεν μπορεί να πάρει σταθερή θέση αν δεν γνωρίζει το ακριβές πλάνο μιας ενδεχόμενης συγχώνευσης.

Οι διαρροές από τους ανθρώπους της ΑΤΡ πάντως, αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο σενάριο μόνο απίθανο δεν είναι να υλοποιηθεί και τις επόμενες εβδομάδες θα εξεταστεί ενδελεχώς με συναντήσεις στελεχών των δυο Ομοσπονδιών.

The post Κατά της συγχώνευσης ο Κύργιος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα