Τσιτσιπάς: “Εκπληκτικό να μοιράζομαι το κορτ με την Μπαντόσα” (vid)

Με πολλά γέλια, αλλά και ικανοποίηση για την πρώτη τους νίκη ως ομάδα, εμφανίστηκαν στις on court δηλώσεις τους οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα, που έφεραν τη δεύτερη νίκη των Kites στο χθεσινό tie με τους Eagles, για το World Tennis League.

Η Ισπανίδα τενίστρια είπε χαριτολογώντας πως αυτό ήταν ένα… τεστ

για τη σχέση τους, ενώ ο Στέφανος πρόσθεσε στη συνέχεια πως ήταν η ευχαρίστησή του να παίζει στο πλάι της συντρόφου του, και παράλληλα της αγαπημένης του τενίστριας”.

“Νομίζω αυτό ήταν το τεστ, είτε θα παίρναμε διαζύγιο, είτε θα πάει όλο και καλύτερα, οπότε αυτό ήταν το τεστ σήμερα”, είπε αρχικά η Μπαντόσα και έσπευσε να τη διορθώσει ο Τσιτσιπάς λέγοντας: “Εννοείς να χωρίσουμε”, χαριτολογώντας.

“Προσπαθούσα για μια στιγμή να καταλάβω, αναρωτιόμουν πότε παντρευτήκαμε… Αλλά προφανώς υπάρχουν υπονοούμενα εκεί!” πρόσθεσε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Σχετικά με την εμπειρία που αποκόμισε από την αναμέτρηση, ο Στέφανος απάντησε: “Ήταν εκπληκτικά, ήταν ευχαρίστηση να μοιράζομαι το κορτ όχι μόνο με την Πάουλα, αλλά και με κάποια που παρακολουθώ εδώ και χρόνια. Είναι η αγαπημένη μου τενίστρια”.

Badosa & Tsitsipas after winning their mixed doubles match

Paula: “This was the test. Either we get divorced, or this goes better & better.”

Stefanos: “It’s a true pleasure to share the court with someone I’ve followed for a few years. My favorite female tennis player” pic.twitter.com/cZuH3kkGcS

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) December 21, 2023

The post Τσιτσιπάς: “Εκπληκτικό να μοιράζομαι το κορτ με την Μπαντόσα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα