Τρίτη και φαρμακερή για Τζάρι! – VIDEO

Στην τρίτη του απόπειρα να κερδίσει τίτλο ATP τα κατάφερε ο Νίκολας Τζάρι κατακτώντας το τουρνουά στο Μπάσταντ της Σουηδίας!

Νέος κάτοχος τίτλου ATP από το απόγευμα της Κυριακής είναι ο Νίκολας Τζάρι!

Ο 23χρονος Χιλιανός είχε ηττηθεί στους πρώτους του δύο τελικούς ATP, είχε μάλιστα χαμένα match points στον τελικό της Γενεύης κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ αλλά τελικά, έμελλε στη Σουηδία να στεφθεί για πρώτη φορά πρωταθλητής σε

αυτό το επίπεδο αγώνων!

Ο υψηλόσωμος big hitter από τη Χιλή επικράτησε στον τελικό του Μπάσταντ του Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο με 7-6(7), 6-4 “σπάζοντας” ένα σημαντικό φράγμα στην καριέρα κάθε τενίστα, της κατάκτησης δηλαδή του παρθενικού τους τίτλου!

Σημείο “κλειδί” στη νίκη του Τζάρι ήταν η κατάκτηση του πρώτου σετ στο οποίο προηγήθηκε με 3-0 αλλά χρειάστηκε να σώσει δύο set points στο tie break ώστε να κάνει το 1-0 που του άνοιξε τον δρόμο για την τελική επικράτηση.

Δεν υπάρχει ο παραμικρός χρόνος ξεκούρασης για τον Τζάρι που αγωνίζεται την ερχόμενη εβδομάδα στο Αμβούργο έχοντας κληρωθεί εκεί με το Νο2 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, σε ένα ματς που ήδη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον!

Yes, it fits you well @NicoJarry

#SwedishOpen pic.twitter.com/Ymp8wKWZKb

Tennis TV (@TennisTV) July 21, 2019

BASTAD SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Τρίτη και φαρμακερή για Τζάρι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα