Ισπανική εκστρατεία στο Γκστάαντ – DRAW

Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά επτά Ισπανοί θα αγωνιστούν στο Swiss Open της επόμενης εβδομάδας στο Γκστάαντ, με τον φορμαρισμένο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ να είναι Νο1 του ταμπλό…

Πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του Swiss Open της Ελβετίας. Μετά από το Αμβούργο και την Ατλάντα, διαμορφώθηκε και το ταμπλό του χωμάτινου, 250αριου τουρνουά στο Γκστάαντ.

Μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ, ο οποίος έφτασε πρόσφατα μέχρι τα ημιτελικά του Wimbledon.

Ο

Ισπανός είναι Νο1 του ταμπλό και θα παίξει κόντρα στον Ζαούμε Μουνάρ στον 2ο γύρο, ενώ εφόσον προκριθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ζοάο Σόουζα στα προημιτελικά, πριν από έναν ενδεχόμενο ντέρμπι με τον Λορέντζο Σονέγκο στα ημιτελικά.

Στο Νο2 του ταμπλό είναι ο επίσης Ισπανός Φερνάντο Βερντάσκο. Στον 2ο γύρο, θα παίξει με τον συμπατριώτη του, Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, ενώ στα προημιτελικά πιθανός του αντίπαλος είναι ο Ισπανός, Ρομπέρτο Καρμάλες Μπαένα.

Ντούσαν Λάγιοβιτς και Πάμπλο Αντουχάρ, είναι οι δυο πιθανοί αντίπαλοι του Βερντάσκο στην τελική “4αδα”, εφόσον φτάσει εκεί ο Νάντο.

Πιθανοί προημιτελικοί

Μπαουτίστα Άγκουτ-Σόουζα
Σονέγκο-Μουτέτ
Αντουχάρ-Λάγιοβιτς
Βερντάσκο-Καρμπάλες Μπαένα

SWISS OPEN DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ισπανική εκστρατεία στο Γκστάαντ – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα