Ολυμπιακός: Αυτή η ομάδα θέλει τον Βούκοβιτς

Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε προ διετίας. Ωστόσο, από την αρχή κάτι έδειξε να μην κολλάει με τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Ένας τραυματισμός τον πήγε πίσω. Ακολούθησε ο δανεισμός του στη Βερόνα για ένα εξάμηνο.

Πέρυσι ήταν στο φεύγω-μένω, αλλά σώθηκε. Και μάλιστα έβγαλε τη χρονιά με πάνω από 30 ματς. Φέτος, πάλι οι συγκυρίες μέχρι νεοτέρας -αν και τραυματίας- τον διατηρούν στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Αλλά όχι για πολύ.

Όπως αναφέρει η στήλη των «παρασκηνίων» της έντυπης

έκδοσης του Sportime, ενδιαφερόμενος βρέθηκε. Και είναι και αρκετά οικείος για τον Βούκοβιτς.

Ο λόγος για την Κόνιασπορ. Από εκεί τον είχε πάρει ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται να γίνει τώρα το αντίστροφο δρομολόγιο. Ο Σέρβος στόπερ δέχτηκε πρόσφατα μήνυμα επιστροφής στην Τουρκία από τον προπονητή της ομάδας, Αϊκούτ Κοτσαμάν.

Ο Βούκοβιτς αγωνιζόταν για μία τριετία στην Κόνιασπορ και υπάρχει αρκετά καλή άποψη για εκείνον. Συνολικά αγωνίστηκε σε περισσότερα από 100 ματς με τους Τούρκους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των Αϊντχόφεν και Ρόντα έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η αίσθηση που υπάρχει είναι πως οι Πειραιώτες δεν θα μπουν εμπόδιο σε περίπτωση που όλα τα υπόλοιπα κυλήσουν ομαλά.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Ολυμπιακός: Αυτή η ομάδα θέλει τον Βούκοβιτς appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα