Τορόντο: Επικός ντε Μινόρ άφησε εκτός ημιτελικών τον Μεντβέντεφ (vids)

Ο Άλεξ ντε Μινόρ, μετά από τον Τέιλορ Φριτς απέκλεισε και τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ επικρατώντας με 7-6(7), 7-5 μετά από 2 ώρες και 4 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση σε ημιτελική φάση ATP Masters 1000 για 1η φορά στην καριέρα του.

Όπως και απέναντι στον Φριτς όπου κατέκτησε το 1ο set επιστρέφοντας από το 1-5 και κερδίζοντας στη συνέχεια στο tie-break, έτσι έκανε και με τον Μεντβέντεφ, με τον Αυστραλό να βρίσκεται

πίσω με 2-5 στη συνέχεια να οδηγεί το set στο tie-break το οποίο και κατέκτησε επιστρέφοντας από το 1/5! 

Ο Νο3 του κόσμου από τα μέσα του 1ου set και μετά δυσκολεύτηκε αρχικά από τη θέση του service (7 διπλά λάθη), υπέπεσε σε πολλά αβίαστα λάθη (44 σύνολο), ενώ ταλαιπωρήθηκε από το εξαιρετικό serve & volley του ντε Μινόρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το μεγάλο βάθος που συνηθίζει να παίρνει ο Ρώσος στην υποδοχή. 

Στο 2ο set ο Μεντβέντεφ προηγήθηκε δύο φορές με break (1-0, 3-2), αλλά και τις δύο φορές ο ντε Μινόρ είχε απαντήσεις ισοφαρίζοντας σε 2-2 και 4-4. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Ρώσο, ο οποίος είχε και πάλι έντονους διαλόγους με την εξέδρα, δέχθηκε ένα ακόμα break στο τέλος και με διπλό λάθος χάρισε την πρόκριση στον Αυστραλό. 

Στα ημιτελικά ο ντε Μινόρ θα αντιμετωπίσει τον Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε νωρίτερα του Μακένζι ΜακΝτόναλντ με 6-4, 6-2. 

NATIONAL BANK OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Τορόντο: Επικός ντε Μινόρ άφησε εκτός ημιτελικών τον Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα