Η κίνηση του Τζέιμς που δείχνει το μέλλον του….

Ο Αμερικανός παίκτης έκανε ένα σημαντικό βήμα στο προφίλ του στο Instagram, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να υπάρξει μια κομβική στιγμή στην καριέρα του.

Εν μέσω συζητήσεων για την αποχώρησή του από τη Μονακό, ο Τζέιμς φέρεται να διαπραγματεύεται τη λύση του συμβολαίου του και την αναζήτηση νέων οριζόντων.

Καθώς οι συζητήσεις προχωρούν, ο Ολυμπιακός

φαίνεται να είναι ένας πιθανός προορισμός για τον ταλαντούχο παίκτη. Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν στενά την κατάστασή του και είναι έτοιμοι να κάνουν την κίνησή τους μόλις μείνει ελεύθερος.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι τροφοδοτεί περαιτέρω τις εικασίες. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε πως ο χωρισμός ανάμεσα στον Τζέιμς και τη Μονακό είναι κοντά.

Mike James is close to reach an agreement with Monaco on parting ways!

With @matty_vanpersie

— Arel Ginsber (@ArelGinsber8) August 11, 2023

Στο προφίλ του στο Instagram, ο Αμερικανός παίκτης αντικατέστησε τη φωτογραφία του με τη φανέλα της Μονακό με μια εικόνα του με κοστούμι, που πολλοί την ερμηνεύουν ως κίνηση που σηματοδοτεί μια πιθανή απομάκρυνση από τον σύλλογο.

Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, οι εξελίξεις αυτές υποδηλώνουν μια σημαντική καμπή στην καριέρα του Μάικ Τζέιμς….

Keywords
Τυχαία Θέματα