“Θέλω να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν με αφήνει η γυναίκα μου”

Ο Φερνάντο Βερντάσκο έχει εξομολογηθεί ουκ ολίγες φορές πως θέλει να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού, αφότου σταματήσει να παίζει επαγγελματικά τένις. Ο Ισπανός πρωταθλητής, όμως, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με την συγκεκριμένη σκέψη…

Η γυναίκα του 36χρονου, φαίνεται να μην συμφωνεί με την συγκεκριμένη επιλογή του, με αποτέλεσμα να του δημιουργεί… προβλήματα. Ο Βερντάσκο σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η γυναίκα του Ισπανού είναι

η αδερφή του διάσημου τραγουδιστή Ενρίκε Ιγκλέσιας, με τον “Νάντο” πάντως, να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτήν την συγγένεια, προς όφελος της… καριέρας του μετά το τένις.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Σκεφτόμουν συνέχεια μέχρι πριν λίγο καιρό να ακολουθήσω καριέρα ηθοποιού αφότου εγκαταλείψω το τένις.

Η γυναίκα μου όμως δεν θέλει με τίποτα να κάνω κάτι τέτοιο, δεν με αφήνει. Ίσως να γίνω τραγουδιστής, δεν θα μπορεί να πει κάτι, αφού έχει αδερφό τον Ενρίκε Ιγκλέσιας.

Βέβαια, χρειάζομαι κάποια σημαντικά μαθήματα φωνητικής, αλλά δεν νομίζω να έχω πρόβλημα σε μερικά χρόνια.

Όσον αφορά την καριέρα μου στο τένις, μπορώ να πετύχω πολλά πράγματα ακόμη. Παλεύω και προπονούμαι καθημερινά αρκετά σκληρά, θέλω να συνεχίσω να απολαμβάνω το άθλημα, ούτως ή άλλως δεν μου έμεινε και πολύ, έχω φτάσει 34 ετών”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Θέλω να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν με αφήνει η γυναίκα μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα