Τόκιο: Ο Καράτσεφ απέκλεισε και τον ντε Μινόρ (vid)

Μετά από τη μεγάλη του νίκη κόντρα στον Φράνσις Τιάφο, στην πρεμιέρα του Kinoshita Group Japan Open Tennis Championships ο Ασλάν Καράτσεφ έφτασε σε μια ακόμη αυτή τη φορά απέναντι στον Άλεη ντε Μινόρ, με τον Ρώσο να επικρατεί με 6-3, 6-2 μετά από μια ώρα και 36 λεπτά εξασφαλίζοντας την παρουσία του σε ημιτελική φάση για 4η φορά φέτος και 9η συνολικά στην καριέρα του.

Statement

performance

Karatsev moves into the Tokyo SFs with a 6-3 6-2 win over De Minaur!#KinoshitaGroupJapanOpen pic.twitter.com/vGDp5wzCZ1

Tennis TV (@TennisTV) October 20, 2023

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος και Νο50 του κόσμου, έχει το απόλυτο στους προημιτελικούς φέτος (4-0) μετά από τις νίκες σε Πούνε, Μαδρίτη και Ζουχάι, ενώ αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη κόντρα στον Αυστραλό έπειτα από εκείνη στο φετινό Madrid Open.

Ο Καράτσεφ ολοκλήρωσε τον προημιτελικό με 72% κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (31/43) έσβησε και τα 5 break-points του ντε Μινόρ, ενώ ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τις 3 από τις συνολικά 5 ευκαιρίες για break.

H πρώτη από αυτή ήρθε στο 6ο game του 1ου set με τον Καράτσεφ να εξαργυρώνει με δύσκολο τρόπο το break φτάνοντας σε hold αφού πρώτα όμως έσβησε 4 break-points του ντε Μινορ, κάνοντας το 5-2.

Ο Αυστραλός μείωσε σε 5-3, ενώ στη συνέχεια έχασε μια ακόμη ευκαιρία για να πάρει πίσω το χαμένο του service με τον Καράτσεφ να κλείνει το set με 6-3 παίρνοντας προβάδισμα στον ματς με 1-0.

Στο 2ο σκέλος του 3ου χρονικά προημιτελικού στο Τόκιο, ο Καράτσεφ μπορεί να δυσκολεύτηκε να βρει πρώτο service, ωστόσο με εξαιρετικό δεύτερο και παραχωρώντας μόλις 6 πόντους στον ντε Μινόρ μετέτρεψε το 1-2 σε 6-2 και σφράγισε την πρόκριση για τον ημιτελικό του Σαββάτου όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Αλεξέι Πόπιριν και Σιντάρο Μοκιζούκι που κλείνουν το πρόγραμμα της Παρασκευής.

JAPAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+6h)

The post Τόκιο: Ο Καράτσεφ απέκλεισε και τον ντε Μινόρ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τόκιο, Καράτσεφ, Μινόρ,tokio, karatsef, minor