Τόκιο: Ήττα και στα διπλά για την Παπαμιχαήλ

Μετά την ήττα της από την Ντάρια Κασάτκινα με 6-4, 6-4, έπειτα από 2 ώρες παιχνιδιού, στο πλαίσιο του 2ου γύρου των μονών, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έπαιξε και στον προημιτελικό των διπλών του Toray Pan Pacific Open, με παρτενέρ της την 25χρονη Μεξικανή, Φερνάντα Κοντρέρας.

Το ελληνομεξικάνικο δίδυμο, που είχε επικρατήσει στην πρεμιέρα των Λιτζίγια Μαζοράβα (Λευκορωσία) και Μπιμπιάν Σχουφς (Ολλανδία) με 7-5, 6-4, αντιμετώπισαν στις Έρι Χοζούμι και Μακόρο Νινομίγια και έχασαν με 6-2, 6-3, έπειτα από 70 αγωνιστικά λεπτά.

Στο 1ο set,

οι Γιαπωνέζες ξεκίνησαν με break και service game (2-0), και μέχρι το 4ο game διατήρησαν τη διαφορά ως έχει (3-1). Στο αμέσως επόμενο έκαναν και νέο break (4-1), Παπαμιχαήλ και Κοντρέρας μείωσαν προσωρινά σβήνοντας το ένα από τα δύο break (4-2), αλλά δέχθηκαν ένα ακόμα στη συνέχεια, που έδωσε την ευκαιρίες στις αντίπαλές τους να σερβίρουν για να κλείσουν επιτυχία το πρώτο μέρος.

Στο 2ο set, το ματς ξεκίνησε όπως ακριβώς άρχισε και το προγενέστερο σετ, με τις Γιαπωνέζες να ξεκινούν ξανά με break και υπεράσπιση του σερβίς, ενώ πέτυχαν και νέο break στο ίδιο χρονικό σημείο όπως και πριν (4-1).

Αυτή τη φορά το ελληνομεξικάνικο ζευγάρι πήρε πίσω το break και στη συνέχεια μείωσε περισσότερο τη διαφορά με υπεράσπιση του service τους (4-3), αλλά στο φινάλε της αναμέτρησης οι Γιαπωνέζες κράτησαν στον έναν πόντο τις Παπαμιχαήλ και Κοντρέρας από το service τους, και έκλεισαν το ματς με το 6ο συνολικά break τους (6-3).

Για την 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια ολοκληρώθηκε σήμερα το ταξίδι της στο Τόκιο, το οποίο μόνο θετικό πρόσημο είχε, μιας και φεύγει έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και 2 ήττες (τρεις στα μονά και μία στα διπλά).

Οι καλές της εμφανίσεις πρόκειται να της επιφέρουν άνοδο 31 θέσεων στα μονά της παγκόσμιας κατάταξης, από το No220 στο No189, ενώ στα WTA Rankings των διπλών πρόσθεσε απλώς 75 βαθμούς και θα διατηρηθεί για την ώρα στο No110.

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP  (+6h)

The post Τόκιο: Ήττα και στα διπλά για την Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα