Ευρωπαϊκό U16: Στους “8” του Consolation Μεσσής και Πουρναρόπουλος

Ανδρέας Μεσσής και Στέφανος Πουρναρόπουλος συνεχίζουν στο ταμπλό της 2ης ευκαιρίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U16 που διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα στην Πάρμα (Ιταλία). 

Ο Μεσσής κατάφερε να επικρατήσει του Τούρκου Χαϊντάρ Κεμ Γκοπινάρ με 4-1, 4-2 παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του ταμπλό εκεί όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τον Λιθουανό Ντόβας Ντερσόνας που κέρδισε τον Λένι Φόρμαν από το Λουξεμβούργο με 4-0, 5-4(3). 

Ο Στέφανος Πουρναρόπουλος κατά τη διάρκεια προπόνησης στο Ευρωπαϊκό
πρωτάθλημα U16 στην Πάρμα (Ιταλία).

Από την πλευρά του ο Πουρναρόπουλος επικράτησε του Βέλγου Ναντ Βαντεπόλε με 4-0, 4-2 και στους “8” θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό και Νο1 του ταμπλό στο consolation, Αντρέα ντε Μάρκι που  με τη σειρά του νίκησε τον Σλοβένο Πάολο Αντζέλι με 4-1, 4-0. 

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου κατά τη διάρκεια προπόνησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U16 στην Πάρμα (Ιταλία).

Σήμερα πραγματοποιήθηκε και ο 3ος γύρος στα διπλά του κυρίως ταμπλό με τους Μεσσής και Πουνραρόπουλο να γνωρίζουν την ήττα από τους Πολωνούς Γιαν Σάντζικ και Άλαν Βάζνι με 6-2, 6-4. 

Η Μυρτώ Πρωιμάκη κατά τη διάρκεια προπόνησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U16 στην Πάρμα (Ιταλία).

Τον αποκλεισμό γνωρίσαν και τα κορίτσια με τις Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και Μυρτώ Πρωιμάκη να σταματούν πάνω στις Νο1 του ταμπλό, τις Ροζίτσα Ντέντσεβα και Ελιζάρα Γιάνεβα με 6-2, 6-0. 

The post Ευρωπαϊκό U16: Στους “8” του Consolation Μεσσής και Πουρναρόπουλος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα