Το τέλειο ξεκίνημα για Πλίσκοβα! – VIDEO

Η Καρολίνα Πλίσκοβα έκανε την καλύτερή της εμφάνιση εδώ και πολύ καιρό για να κερδίσει πολύ πειστικά την Καρολίν Βοζνιάκι και να πάρει, από νωρίς, προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά στον Λευκό Όμιλο του WTA Finals!

“Γυάλιζε” το μάτι της Καρολίνα Πλίσκοβα στην πρεμιέρα της στο φετινό WTA Finals της Σιγκαπούρης κόντρα στην κάτοχο του τίτλου,

Καρολίν Βοζνιάκι!

Η 26χρονη Τσέχα έκανε το τέλειο ματς για να κερδίσει την πολύ μέτρια Δανέζα με 6-2, 6-4 Ελίνα Σβιτολίνακαι μαζί με την που επίσης εντυπωσίασε στο δικό της ματς κόντρα στην Πέτρα Κβίτοβα, έχουν πάρει από την πρώτη αγωνιστική τα ηνία του Λευκού Ομίλου!

“Κλειδί” στη μεγάλη νίκη της Τσέχας τενίστριας ήταν το γεγονός ότι έσωσε και τα δέκα(!) break point της Βοζνιάκι βρίσκοντας συνεχώς πολύ μεγάλα σερβίς ακριβώς τη στιγμή που τα χρειαζόταν περισσότερο!

Πήρε έτσι μια τύποις εκδίκηση για την περσινή της ήττα από τη Δανέζα στην ίδια διοργάνωση στον ημιτελικό γύρο.

“Μπορώ να πω ότι ήταν μια τέλεια service game μέρα για μένα! Είχα στο μυαλό μου το περσινό ματς και τα χαμένα set point που είχα. Πάντα τα πράγματα είναι δύσκολα κόντρα στην Κάρο” ανέφερε μια συγκρατημένη Πλίσκοβα μετά το πέρας του ματς.

“Σκυτάλη” παίρνει τη Δευτέρα 22/10 ο Κόκκινος Όμιλος με τα μεγάλα ματς Οσάκα-Στίβενς (14:30 GR) και Κέρμπερ-Μπέρτενς (16:00 GR) στο πρόγραμμα της δεύτερης μέρας.

Κυριακή 21/10: Τελικοί WTA Singapore, White Group

Svitolina (Ukraine) beat Kvitova (Czech Republic) 6-3, 6-3
Ka. Pliskova (Czech Republic) beat Wozniacki (Denmark) 6-2 6-4

WTA FINALS SINGAPORE DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Το τέλειο ξεκίνημα για Πλίσκοβα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα