Σπουδαία ντέρμπι από νωρίς στη Βιέννη – DRAW

Η κληρωτίδα του Erste Bank Open της Βιέννης είχε κέφια, και έβγαλε πολλά, εξαιρετικά αμφίρροπα ζευγάρια στον 1ο γύρο της διοργάνωσης. Αναλυτικά η κλήρωση του 500αριου τουρνουά της Αυστρίας…

Με τον Ντομινίκ Τιμ να τοποθετείται στο Νο1 του ταμπλό και τον Κέβιν Άντερσον στο Νο2, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η κλήρωση του Erste Bank Open 500, στη Βιέννη.

Μερικά σπουδαία

ζευγάρια 1ου γύρου έβγαλε η κληρωτίδα, με τον Αυστριακό να έχει πολύ δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στον έτερο σπεσιαλίστα one handed backhand, τον Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ.

Σαν να μην έφτανε το δύσκολο ντεμπούτο του στην διοργάνωση, ο Τιμ αν προκριθεί στους “16” θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν εκ των Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά και Σαμ Κουέρι, οι οποίοι επίσης θα “κονταροχτυπηθούν” σε ακόμη ένα πολύ αμφίρροπο ματς 1ου γύρου.

Στα προημιτελικά, ο Αυστριακός αν προκριθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν εκ των Κέι Νισικόρι, Φράνσις Τιαφό, Κάρεν Κατσάνοφ και Ντένις Νόβακ, με τους πρώτους δυο να “μονομαχούν” και αυτοί στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση.

Στους “4”, ο 25χρονος, Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αυτή τη στιγμή, θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ή τον Φάμπιο Φονίνι. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βούλγαρος, θα παίξει τα πρώτα του δυο ματς κόντρα σε Qualifiers, ενώ ο Φονίνι θα έχει δύσκολο 2ο γύρο κόντρα στον Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμε.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, υψηλό εμπόδιο στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση θα πρέπει να υπερκεράσει και ο Κέβιν Άντερσον, ο οποίος θα παίξει με τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασβίλι στον 1ο γύρο.

Στον 2ο γύρο, ο Νοτιοαφρικανός θα αντιμετωπίσει, αν περάσει, τον νικητή του αγώνα του Μίλος Ράονιτς με τον πολύπειρο Αυστριακό Γιούργκεν Μέλτζερ, δυο φορές πρωταθλητή στην διοργάνωση.

Πιθανό ζευγάρι προημιτελικών είναι το Άντερσον-Πούιγ, με τον Γάλλο πάντως, ο οποίος είναι ο υπερασπιστής του τίτλου στη Βιέννη φέτος, να έχει ζόρικη κλήρωση, αφού για να φτάσει στους “8” θα πρέπει να αποκλείσει κατά σειρά τους Κολσράιμπερ και Τσόριτς.

Τέλος, Κάιλ Έντμουντ, Ντιέγο Σβάρτζμάν, Φερνάντο Βερντάσκο, Γκαέλ Μονφίς, Στιβ Τζόνσον και Τζον Ίσνερ, θα παλέψουν μεταξύ τους για μια θέση στα προημιτελικά, με αρκετούς Qualifiers να είναι στο συγκεκριμένο bracket.

Ενδιαφέροντα ζευγάρια 1ου γύρου

Τιμ-Γκασκέ
Τσονγκά-Κουέρι
Νισικόρι-Τιαφό
Αλιασίμε-Φούτσοβιτς
Φονίνι-Ντζουμούρ
Έντμουντ-Σβάρτζμαν
Μονφίς-Τζόνσον
Τσόριτς-Ράμος Βινόλας
Πούιγ-Κολσράιμπερ
Ράνοιτς-Μέλτζερ
Άντερσον-Μπασιλασβίλι

Πιθανοί προημιτελικοί

Τιμ-Νισικόρι
Ντιμιτρόφ-Φονίνι
Ίσνερ-Έντμουντ
Άντερσον-Τσόριτς

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σπουδαία ντέρμπι από νωρίς στη Βιέννη – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα