Ευνοϊκή κλήρωση για Τσιτσιπά στη Βασιλεία – DRAW

Μετά από μια καθ΄όλα επιτυχημένη πορεία στη Στοκχόλμη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο δυνατό Basel Open της Ελβετίας την ερχόμενη εβδομάδα. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του θεσμού, με το όνομα του Ρότζερ Φέντερερ να δεσπόζει στο ταμπλό…

Όμορφα μαντάτα έλαβε από την κλήρωση του Basel Open που πρόκειται να διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Βασιλεία της Ελβετίας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, που θα αγωνιστεί ως Νο4 του ταμπλό, τοποθετήθηκε στο πάνω κομμάτι αυτού και είδε μια αρκετά καλή κλήρωση για τον ίδιο στους πρώτους γύρους της διοργάνωσης.

Τον

Γάλλο Ζερεμί Σαρντί θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο ο Στέφανος, ενώ αν προκριθεί, θα παίξει στη φάση των “16” με τον νικητή του αγώνα Γκόγιοβτζικ-Τζάρι.

Με δεδομένη την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 20χρονος πρωταθλητής μας, μάλλον το πιο πιθανό σενάριο είναι να βρεθεί για ακόμη μια φορά στα προημιτελικά ΑΤΡ θεσμού φέτος.

Αν όλα πάνε καλά και ξεκινήσει με δυο νίκες στο 500αρι τουρνουά της Βασιλείας, στα προημιτελικά θα τεθεί αντιμέτωπος κατά πάσα πιθανότητα με τον Ρώσο Ντανιήλ Μεντβέντεφ, Νο7 του ταμπλό.

Αν περάσει κι από αυτό το εμπόδιο, ο Στέφανος θα βρει απέναντι του στα ημιτελικά τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός, οκτώ φορές πρωταθλητής στο τουρνουά, είναι φυσικά το μεγάλο όνομα της διοργάνωσης και φέτος και φιγουράρει στο Νο1 του ταμπλό.

Για να φτάσει στους “4” καλύτερους πάντως από την πλευρά του, ο 37χρονος θα έχει δύσκολο έργο, μιας και κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Φίλιπ Κράινοβιτς στον 1ο γύρο, τον νικητή του ματς Στρουφ-Μίλμαν στον 2ο και έναν εκ των Γκούλμπις, Σοκ, Σιμόν και Λεονάρντο Μάγιερ στα προημιτελικά.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, το μεγάλο όνομα είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που είναι στο Νο2 της διοργάνωσης.

Ο Γερμανός θα παίξει με τον Ολλανδό Ρόμπιν Χάασε στον 1ο γύρο και με τον Μάθιου Έμπντεν στον 2ο, πριν από ένα ενδεχόμενο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Στάνισλας Βαβρίνκα στα προημιτελικά.

Ο Ελβετός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Αντριάν Μαναρινό, ενώ αν προκριθεί στους “16”, θα παίξει με έναν εκ των Μπαουτίστα Άγκουτ και Ζοάο Σόουζα.

Πιθανός αντίπαλος για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (ή τον Βαβρίνκα) στα ημιτελικά, είναι ο Μαρίν Τσίλιτς, Νο3 του ταμπλό.

Ο Κροάτης έχει φοβερά δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στον Ντένις Σαποβάλοφ, ενώ στον 2ο γύρο θα παίξει με τον Ράιαν Χάρισον, πριν από ακόμη ένα πιθανό ζόρικο ματς, με τον Μάρκο Τσεκινάτο, στους “8”.

Ενδιαφέροντα ζευγάρια 1ου γύρου

Γκούλμπις-Σοκ
Σιμόν-Λ.Μάγιερ
Στρουφ-Μίλμαν
Μεντβέντεφ-Μάρτερερ
Τσίλιτς-Σαποβάλοφ
Μπαουτίστα Άγκουτ-Σόουζα
Βαβρίνκα-Μαναρινό

Πιθανοί προημιτελικοί

Φέντερερ-Γκούλμπις
Τσιτσιπάς-Μεντβέντεφ
Τσίλιτς-Τσεκινάτο
Α.Ζβέρεφ-Βαβρίνκα

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ευνοϊκή κλήρωση για Τσιτσιπά στη Βασιλεία – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα