Το σήκωσε στην πατρίδα του ο Καράτσεφ (vids)

Ο Άσλαν Καράτσεφ έκανε ακόμη μια επιβλητική εμφάνιση την Κυριακή και με την 4η συνεχόμενη straight sets νίκη του αυτή την εβδομάδα στη Μόσχα, κατέκτησε τον 2ο ΑΤΡ τίτλο της καριέρας του.

Ο Ρώσος, επικράτησε του Μάριν Τσίλιτς στον τελικό του Kremlin Cup, χάνοντας μόλις έξι games και με το εντυπωσιακό 6-2, 6-4 ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την πορεία του στο τουρνουά της πατρίδας του.

lang="en">King Aslan

Muscovite @AsKaratsev defeats Cilic 6-2 6-4 to claim the #KremlinCup title at home! pic.twitter.com/ibTASJFC69

Tennis TV (@TennisTV) October 24, 2021

Μόλις 78 λεπτά παιχνιδιού χρειάστηκε ο Καράτσεφ για να υπερκεράσει το εμπόδιο του πολύπειρου Κροάτη, τον οποίο δεν άφησε να φτάσει καν σε break.

Τρομερό ματς από τον 28χρονο Ρώσο, ο οποίος κέρδισε 37/45 πόντους πίσω από το σερβίς του και εκμεταλλεύτηκε 3/7 break points, για να “κλειδώσει” τον τίτλο στην πρωτεύουσα της πατρίδας του.

Αυτός ήταν ο 3ος ΑΤΡ τελικός για τον Καράτσεφ μέσα στο 2021, μιας και νωρίτερα είχε κατακτήσει τον τίτλο σε Ντουμπάι και είχε ηττηθεί από τον Ματέο Μπερετίνι στον τελικό του Βελιγραδίου.

Από την ερχόμενη Δευτέρα, ο 28χρονος θα βελτιώσει το ρεκόρ καριέρας του, ανεβαίνοντας στο Νο18 κόσμου. Ο Τσίλιτς από την πλευρά του, θα κερδίσει έξι θέσεις και θα ανέβει στο Νο33.

KREMLIN CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Το σήκωσε στην πατρίδα του ο Καράτσεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Καράτσεφ,karatsef