NextGen Finals: Τουρνουά “φωτιά” στο Μιλάνο

Μπορεί η 8άδα να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί με τον Αμερικανό Τζένσον Μπρούκσμπι να είναι ο 5ος παίκτης που εξασφαλίζει την παρουσία του για το τουρνουά του Μιλάνο (9-13/10). 

Είναι ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που τόσο αυτοί που έχουν κερδίσει την πρόκριση, όσο και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, είναι παίκτες με τίτλους, αλλά και με εξαιρετικές πορείες στο Tour, αλλά ακόμη και σε Grand Slam

Ήδη την παρουσία τους στα τελικά του Μιλάνο έχουν εξασφαλίσει οι Γιάνικ Σίνερ, Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ,

Κάρλος Αλκαράθ, Σεμπάστιαν Κόρντα και Τζένσον Μπρούκσμπι, αν και οι δύο πρώτοι δίνουν μεγάλη μάχη για την πρόκριση στα τελικά της ATP για τα τελευταία δύο εισιτήρια που έχουν απομείνει. 

Αλλά κι αυτοί να μην συμμετάσχουν υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες που περιμένουν την ευκαιρία τους, αλλά και να συγκεντρώσουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να μπουν στην τελική 8άδα. 

Ο επόμενος υποψήφιος για το Μιλάνο είναι ο Ιταλός Λορέντζο Μουζέτι, ενώ ακριβώς πιο κάτω ακολουθεί ο Αργεντινός Χουάν Μανουέλ Σερούνδολο, με τον Νο102 του κόσμου να έχει κατακτήσει το χωμάτινο τουρνουά στην Κόρδοβα τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Από εκεί και κάτω έχουμε τον εξαιρετικό Μπράντον Νακασίμα, δύο φορές φιναλίστ φέτος σε Ατλάντα και Λος Κάμπος, ενώ στην 9η θέση είναι και ο εντυπωσιακός Δανός Χόλγκερ Ρουν. 

Αναμφίβολα, όποια κι αν είναι η 8άδα θα δούμε ένα εντυπωσιακό τουρνουά ανάμεσα σε παίκτες που ήδη έχουν τραβήξει την προσοχή. 

Race to Milan (24/10)

Γιάνικ Σίνερ (Ιταλία) 2.595*Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ (Καναδάς) 2.330*Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία) 1.274*Σεμπάστιαν Κόρντα (ΗΠΑ) 1.175*Τζένσον Μπρούκσμπι (ΗΠΑ) 902*Λορέντζο Μουζέτι (Ιταλία) 886Χουάν Μανουέλ Σερούνδολο (Αργεντινή) 688Μπράντον Νακασίμα (ΗΠΑ) 686

*Έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση

Θάνος Σταθόπουλος 

The post NextGen Finals: Τουρνουά “φωτιά” στο Μιλάνο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα