Το πρόγραμμα του Τζόκοβιτς μέχρι το Αυστραλιανό Όπεν

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς, που βρίσκεται στο προπονητικό τιμ του Νόβακ Τζόκοβιτς εδώ και μερικές εβδομάδες, αποκάλυψε το ακριβές πρόγραμμα του Σέρβου αθλητή, ενόψει του Αυστραλιανού Όπεν 2020…

Ο 48χρονος Κροάτης, πρωταθλητής στο Wimbledon του 2001 και πρώην Νο2 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, μίλησε σε Σέρβικα Μέσα, για τη συνεργασία του με τον Νόλε, αλλά και το πρόγραμμά του, ενόψει της νέας σεζόν.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στα μέσα

της Off-Season, όμως αν συνυπολογίσει κανείς τα τουρνουά επίδειξης που γίνονται κάθε χρόνο μέσα στο Δεκέμβριο, δεν απέχουμε και πολύ από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους αθλητές.

Ο Ιβανίσεβιτς, αποκάλυψε το πλήρες πρόγραμμα του Τζόκοβιτς, πριν ο 31χρονος Σέρβος ταξιδέψει στη Μελβούρνη για να ξεκινήσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε πέρυσι στο Αυστραλιανό Όπεν.

Η είδηση που βγαίνει από την συνέντευξη του Κροάτη, είναι πως ο ίδιος ο Ιβανίσεβιτς δεν θα ακολουθήσει τον Νόλε στα πρώτα δυο Grand Slams της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Θα ξεκινήσουμε τις προπονήσεις στις 9 Δεκεμβρίου στο Μόντε Κάρλο. Θα κάνουμε μια εβδομάδα προπονήσεων εκεί και στη συνέχεια, στις 16 του μήνα, θα ταξιδέψουμε στο Αμπού Ντάμπι, για το τουρνουά επίδειξης που θα διεξαχθεί εκεί.

Αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, ο Μάριαν (Βάιντα) θα πάρει τα ηνία των προπονήσεων, γιατί εγώ θα αποχωρήσω για λίγες ημέρες. Μαζί με τον Νόβακ, θα κινηθούν στην Αυστραλία, όπου θα δώσουν το παρών στο ATP Cup της νέας σεζόν (3-12 Γενάρη).

Μετά το συγκεκριμένο τουρνουά, θα παίξει στην Αδελαϊδα (12-18 Γενάρη), μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Αυστραλιανού Όπεν (20 Γενάρη-3 Φελεβάρη).

Ο Νόβακ έχει τονίσει πολλές φορές, πως δεν θέλει να έχει δυο προπονητές μαζί του στα Grand Slams. Γι’ αυτό, συμφωνήσαμε πως ο Μάριαν Βάιντα θα είναι μαζί του στα πρώτα δυο, κι εγώ θα τον ακολουθήσω στο Wimbledon και το Αμερικανικό Όπεν”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το πρόγραμμα του Τζόκοβιτς μέχρι το Αυστραλιανό Όπεν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα