ATP Tour: Το καλεντάρι του 2020

Ανακοινώθηκε από την ATP το ολοκληρωμένο πρόγραμμα τουρνουά για τη νέα αγωνιστική σεζόν

Με το νεόφερτο ATP Cup θα ξεκινήσει επίσημα η νέα σεζόν στο ATP Tour το 2020.

Η νέα

διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί 3 με 12 Ιανουαρίου σε τρεις πόλεις της Αυστραλίας (Περθ, Μπρισμπέιν, Σίδνεϊ) και έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα υποδεχθεί ο κόσμος αυτό το πρωτάθλημα εθνικών ομάδων που μάλιστα θα μοιράσει και 15εκ. δολάρια στους συμμετέχοντες.

Στο τουρνουά θα πάρει μέρος και η δική μας εθνική, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Μιχάλη Περβολαράκη να είναι στο πολύ δύσκολο Group F μαζί με τις εθνικές ομάδες της Αυστραλίας (Ντε Μινόρ, Κύργιος), της Γερμανίας (Ζβέρεφ-Στρουφ) και του Καναδά (Σαποβάλοφ, Αλιασίμ).

Παράλληλα με το ATP Cup (06-11 Ιανουαρίου), θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό Qatar Open που φέτος αναμένεται πολύ αποδυναμωμένο.

Το Australian Open θα ξεκινήσει 20 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί 2 Φεβρουαρίου ενώ την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν δύο τουρνουά προετοιμασίας σε Αδελαϊδα και Όκλαντ.

Στη συνέχεια της χρονιάς η δράση θα μεταφερθεί στην Ευρώπη και στα indoor τουρνουά ενώ θα ξεκινήσει και το Λατινοαμερικάνικο swing στο χώμα.

12 Μαρτίου θα ξεκινήσει το πρώτο Masters της σεζόν στο Indian Wells και αμέσως μετά (25/3) το Miami Masters, πριν την έναρξη της χωμάτινης περιόδου στην Ευρώπη.

Το Roland Garros κάνει πρεμιέρα 24 Μαΐου ενώ ένα μήνα αργότερα  (26/06) θα ξεκινήσει το Wimbledon.

Το US Open θα πραγματοποιηθεί 31 Αυγούστου με 13 Σεπτεμβρίου ενώ το Nitto ATP Finals 15-22 Νοεμβρίου.

ATP SCHEDULE 2020

The post ATP Tour: Το καλεντάρι του 2020 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα