Το πλάνο του Σβάρτζμαν για να νικήσει τον Ναδάλ

15:36 3/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτζμαν ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τη νίκη του επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, για το πλάνο που θα ακολουθήσει, στην αναμέτρησή του με τον Ράφα Ναδάλ…

Ο βραχύσωμος Αργεντινός, παραδέχθηκε ότι θα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον Νο2 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης, όμως τόνισε στις δηλώσεις του πως το κίνητρό του για πρόκριση σε ημιτελικά Major θεσμού, είναι τεράστιο.

Μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση

κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, τον οποίο και κέρδισε στα τέσσερα σετ, ο Σβάρτζμαν μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου, για τον προημιτελικό της Τετάρτης, κόντρα στον Ναδάλ.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Θα χτυπάω πολύ δυνατά τις μπάλες, ψάχνοντας να βρω γραμμές. Πρέπει να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στο παιχνίδι, αν θέλω να έχω μεγάλο ποσοστό επιτυχίας σε αυτά τα χτυπήματα.

Θα είναι μια μεγάλη ημέρα για εμένα. Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της μέχρι τώρα καριέρας μου. Πρέπει να διαβάσω καλά τον αντίπαλό μου και να επιτίθεμαι συνεχώς, διότι δεν έχω ελπίδα να τον κερδίσω, αν απλά γυρνάω τις μπάλες μέσα.

Πρέπει να είμαι έτοιμος για επίθεση, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Έχω την αυτοπεποίθηση για να τον κερδίσω, αλλά πρέπει να κάνω το τέλειο ματς. Αυτό θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Παίζω καλά τις τελευταίες ημέρες και νομίζω έχω τις πιθανότητές μου να το κάνω”.

US OPEN MEN’S DRAW |OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το πλάνο του Σβάρτζμαν για να νικήσει τον Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα