Σε εξαιρετική κατάσταση ο Μονφίς – VIDEO

10:11 3/9/2019 - Πηγή: Tennis24
4ος προημιτελικός στη Νέα Υόρκη για τον φορμαρισμένο Γκάελ Μονφίς

Ούτε ο Πάμπλο Αντουχάρ που αγωνιζόταν για πρώτη φορά σε φάση των “16” σε Grand slam διοργάνωση, κατάφερε να προκαλέσει τον Γκάελ Μονφίς.

Ο εκρηκτικός Γάλλος, ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο του αντιπάλου του, επικρατώντας με 6-1, 6-2, 6-2 του 33χρονου Ισπανού και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους “8”

καλύτερους του Αμερικανικού Όπεν.

Το Νο13 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι ο μοναδικός τενίστας από τους οχτώ της προημιτελικής φάσης που δεν έχει χάσει ακόμα σετ στη Νέα Υόρκη, δείχνοντας να διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Μόλις 1 ώρα και 26 λεπτά ξόδεψε στο Louis Armstrong ο Μονφίς απέναντι στον Αντουχάρ, πραγματοποιώντας ονειρική βραδιά με 34 winners και 22 αβίαστα λάθη, επιτρέποντας στον αντίπαλό του να τελειώσει το ματς με μόλις 6 winners!

“Ότι κι αν έκανα σήμερα, λειτούργησε. Το πλάνο μου ήταν πολύ καλό όπως και η κίνησή μου στο court. Χτύπαγα δυνατά τη μπάλα” είπε ο 32χρονος Γάλλος αμέσως μετά.

Στα προημιτελικά του US Open, ο ημιφιναλίστ της διοργάνωσης το 2016, θα αντιμετωπίσει τον Ματέο Μπερετίνι που πραγματοποιεί επίσης σπουδαίο τουρνουά, αποκλείοντας στον 4ο γύρο τον φορμαρισμένο Αντρέι Ρούμπλεφ.

US OPEN MEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Σε εξαιρετική κατάσταση ο Μονφίς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα