Πανδαισία στη Νέα Υόρκη

13:54 3/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Πρώτη ημέρα προημιτελικών σήμερα στη Νέα Υόρκη και η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη των νικητών, στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν, έχει ξεκινήσει ήδη…

Ρότζερ Φέντερερ και Σερίνα Γουίλιαμς, είναι τα κεντρικά πρόσωπα της αγωνιστικής δράσης, όμως και οι τέσσερις προημιτελικοί που θα διεξαχθούν (δυο στους άνδρες και δυο στις γυναίκες) αναμένονται με εξίσου, πολύ υψηλό ενδιαφέρον.

Αρκετά συναρπαστικά τα ζευγάρια, ειδικά στους άνδρες, με το πρόγραμμα

πάντως να ξεκινάει στο Arthur Ashe με τη μονομαχία της Ελίνα Σβιτόλινα κόντρα στη Γιοχάνα Κόντα, στις 19:00GR – Eurosport.

Οι δυο τενίστριες είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένες και θα διεκδικήσουν το πρώτο εισιτήριο για την τελική “4αδα” του γυναικείου ταμπλό.

Φαβορί είναι μεν η Ουκρανή, η οποία δεν έχει χάσει καν σετ μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να ξεγράψει την Βρετανίδα, Νο16 τενίστρια του κόσμου αυτή τη στιγμή.

Αμέσως μετά το τέλος του συγκεκριμένου αγώνα, θα ριχτούν στη μάχη, δυο από τους πιο φορμαρισμένους τενίστες του καλοκαιριού.

Ντανίλ Μεντβέντεφ και Στάνισλας Βαβρίνκα σκοπεύουν να δώσουν μια σπουδαία μάχη στο κεντρικό court, στο πιο συναρπαστικό ματς της ημέρας και άπαντες το περιμένουν με κομμένη την ανάσα.

Περίπου στις 20:30GR – Eurosport θα ξεκινήσει η μονομαχία των δυο, που θα παίξουν μεταξύ τους για δεύτερη φορά συνολικά, μετά και τη νίκη του Ρώσου επί του Ελβετού, στον 1ο γύρο του Wimbledon 2017.

Ο Σταν πάντως, δείχνει να είναι σε εκπληκτική κατάσταση, σίγουρα είναι πιο ξεκούραστος από τον προσεχή του αντίπαλο και με το κοινό να αναμένεται να είναι συντριπτικά με το μέρος του, φαντάζει το οριακό φαβορί για την αναμέτρηση.

Οι άλλοι δυο προημιτελικοί, θα διεξαχθούν στο βραδινό πρόγραμμα. Πρώτα, η Σερίνα Γουίλιαμς θα προσπαθήσει να συνεχίσει την ονειρική της πορεία στη Νέα Υόρκη φέτος, αγωνιζόμενη κόντρα στην Κινέζα Κιάνγκ Γουάνγκ, στις 02:00GR – Eurosport.

Η θρυλική Αμερικανίδα θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα της, την εξαιρετικά φορμαρισμένη Γουάνγκ και θέλει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, παίρνοντας το εισιτήριο για 10η σερί φορά, για τα προημιτελικά του Αμερικανικού Όπεν.

Μόνο εύκολο έργο πάντως, δεν θα έχει…

Τελευταίος και καλύτερος, θα κάνει την είσοδό του στο Arthur Ashe, ο κάτοχος πέντε US Open και 18 συνολικά Major τίτλων, Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ελβετός δείχνει ανίκητος στους τελευταίους αγώνες του στη Νέα Υόρκη και προελαύνει στη διοργάνωση. Στις 03:30GR – Eurosport θα αντιμετωπίσει τον επίσης πολύ φορμαρισμένο τις τελευταίες 10 ημέρες, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ο Βούλγαρος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ το μεγάλο του είδωλο, μετρώντας επτά ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αλλά αν ψάχνει την ιδανική στιγμή για να το κάνει, αυτήν είναι απόψε.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πανδαισία στη Νέα Υόρκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα