Σαν σήμερα: Το συγκινητικό αντίο ενός ειδώλου – VIDEO

14:28 3/9/2019 - Πηγή: Tennis24

Η στήλη “Σαν σήμερα” παρουσιάζει τα σημαντικότερα γεγονότα στο τένις που διεξήχθησαν σαν σήμερα 3 Σεπτεμβρίου

3 Σεπτεμβρίου 2006

Ο 36χρονος πια Andre Agassi αποχαιρετά το επαγγελματικό τένις χάνοντας από τον Γερμανό Benjamin Becker 7-5, 6-7(4), 6-4, 7-5 στον 3ο γύρο του US Open παίζοντας στα τελευταία σετ με ενέσεις κορτιζόνης λόγω πόνων στην πλάτη. Το τι ακολούθησε τη χειραψία στο

φιλέ συνοψίζουν τα εξής.

Γράφει ο Bud Collins της Boston Globe: “Εκείνα τα 21 θαυμαστά χρόνια (της καριέρας του) τυλίχθηκαν σε έναν καταρράκτη από ζητωκραυγές, διαρκή αποθέωση και τόνους χειροκροτήματος. Όπως πάντα ο Agassi υποκλίθηκε προς πάσα κατεύθυνση και εκτόξευε φιλιά την ώρα που ποταμοί δακρύων κυλούσαν παντού, δικά του όσο και πολλών από το ποίμνιο του. Έκατσε για να ηρεμήσει και μετά επέστρεψε στο μπλε court για να σβήσει τη μελαγχολία του κοινού με έναν αποχαιρετισμό από καρδιάς μεταξύ αναφιλητών.”

Η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Agassi: “O φωτεινός πίνακας λέει ότι έχασα σήμερα αλλά αυτό που ο φωτεινός πίνακας δε λέει είναι το τι βρήκα. Και μέσα σε αυτά τα 21 χρόνια βρήκα αφοσίωση. Με ενθαρρύνατε να πετύχω τόσο στο court όσο και στη ζωή. Βρήκα έμπνευση. Με κάνατε να θέλω να πετύχω ακόμα και σε κάποιες από τις χειρότερες στιγμές μου. Και βρήκα γενναιοδωρία. Μου δώσατε τους ώμους σας να στηριχτώ για να φτάσω τα όνειρα μου, που δε θα είχα φτάσει χωρίς εσάς. Τα τελευταία 21 χρόνια βρήκα εσάς και θα σας πάρω μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου, sας ευχαριστώ.”

Στέλιος “You Shall Not Tsitsipass” Δηλιωρίδης – https://twitter.com/stedilioridis

The post Σαν σήμερα: Το συγκινητικό αντίο ενός ειδώλου – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα