Το μυαλό του ήταν αλλού

Ο Νικ Κύργιος είπε πρόωρο αντίο στο Zhuhai Championships, γνωρίζοντας την ήττα από τον Αντρέας Σέπι, στον 1ο γύρο της διοργάνωσης. Αποχαιρέτησε και ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς…

Αντρέας Σέπι και Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, δυο από τις… παλιές καραβάνες του Tour, πέτυχαν σπουδαίες νίκες το πρωί της Τετάρτης, αφήνοντας εκτός Zhuhai Championships τους Νικ Κύργιο και Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Πρώτα ήταν ο Ιταλός, που εκμεταλλεύτηκε την… τουριστική συμπεριφορά του Ελληνοαυστραλού αντιπάλου του, ο οποίος μάλλον σκεφτόταν ακόμη το περασμένο Laver Cup και

με νίκη 7-6(5), 6-1 προκρίθηκε στους “16” καλύτερους της διοργάνωσης.

Ο Κύργιος, αποχαιρέτησε ακόμη ένα ΑΤΡ τουρνουά από τον 1ο γύρο και έδειξε για πολλοστή φορά, πως δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς στο court.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως είχε ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στον ώμο, χωρίς όμως να τον αναγκάζει να αποσυρθεί, μιας και όπως ο ίδιος τόνισε αρκετές φορές στον αγώνα, όταν… μιλούσε στον εαυτό του, δεν φταίει ο ώμος του για το γεγονός ότι δεν παίζει καλά.

Στον 2ο γύρο, ο Σέπι θα αντιμετωπίσει τον 22χρονο Κινέζο, Νο224 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Ζιζέν Ζανγκ.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε και ο Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, ο οποίος έθεσε νοκ-άουτ τον πάντοτε επικίνδυνο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Ο Ισπανός, έκανε φοβερό παιχνίδι, έσωσε 7/9 ευκαιρίες για μπρέικ του αντιπάλου του και εκμεταλλευόμενος 4/5 δικές του, έφυγε νικητής από το γήπεδο, παίρνοντας το πρώτο εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά!

Μετά από μια ώρα και 44 λεπτά, ο Ράμος επικράτησε του 18χρονου με 7-6(2), 6-3 και στην επόμενη φάση, θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Μονφίς-Νόρι.

Εκτός Ζουχάι έμεινε και ο Λούκας Πούιγ, μιας και γνώρισε ανέλπιστη ήττα από το Νο1 Νοτιοκορεάτη τενίστα στον κόσμο, τον Κβον Σουν. Ο φορμαρισμένος 21χρονος, επιβλήθηκε του Γάλλου με 7-6(4), 6-2 και θα παίξει με τον Νταμίρ Ντζουμούρ στον 2ο γύρο.

ZHUHAI CHAMPIONSHIPS | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το μυαλό του ήταν αλλού appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα