To bromance Φέντερερ-Ναδάλ (pics)

Αν κάτι μάθαμε από το φετινό Laver Cup, είναι ότι οι δύο καλύτεροι τενίστες όλων των εποχών έχουν φτάσει τον αλληλοσεβασμό τους σε άλλο επίπεδο, έχουν γίνει δύο κολλητοί φίλοι!

Είναι κάτι ξεχωριστό και πρωτόγνωρο που ξεπερνάει πραγματικά τα όρια του αθλητισμού!

Δυο “στυγνοί” ανταγωνιστές που έχουν αναμετρηθεί για τα σπουδαιότερα τρόπαια στο τένις στους σημαντικότερους αγώνες του αθλήματος και θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν, αν όχι κακές, τουλάχιστον τυπικές σχέσεις, όχι μόνο χαίρουν ο ένας τον απεριόριστο σεβασμό του άλλου αλλά πλέον μιλάμε

για μία φιλία που έχει γίνει παντοδύναμη!

Αυτό ακριβώς έχει συμβεί στους δύο καλύτερους τενίστες όλων των εποχών, Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ!

Μπορεί οι φαν τους, στην Ελλάδα αλλά όχι μόνο, να “σφάζονται” διαδικτυακά για το ποιος είναι ο GOAT, ωστόσο, οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές δίνουν πρώτοι το παράδειγμα βάζοντας τα ρεκόρ και τους αριθμούς στην άκρη!

Ο Φέντερερ από την πλευρά του δεν έβγαλε το παραμικρό κόμπλεξ για το γεγονός ότι ο Ράφα τον έχει πλησιάσει επικίνδυνα στο ένα Slam ενώ ο Ράφα, από την άλλη, πέραν του ότι επανειλημμένα έχει χαρακτηρίσει τον Ελβετό ως τον καλύτερο τενίστα όλων των εποχών ανέφερε: “Δεν είμαστε πια στα 20 μας. Έχουμε ξεπεράσει το ανταγωνιστικό κομμάτι και αυτό που μένει τώρα είναι ο σεβασμός και η φιλία μας”!.

Στο Laver Cup είδαμε άπειρα στιγμιότυπα αυτού του απολαυστικού bromance!

High-fives, πανηγύρια, επικό χιούμορ και από τους δύο, τακτικές συμβουλές ο ένας στον άλλο, πάντα δίπλα στον πάγκο και σε διαρκή επικοινωνία, οδήγησαν την Ευρώπη ως φυσικοί ηγέτες της στον τρίτο Laver Cup τίτλο!

Ας δούμε ένα φωτο-ρεπορτάζ αυτού του επικού bromance αξίας…39 Grand Slam τίτλων!

Κώστας Αϊτάκης

The post To bromance Φέντερερ-Ναδάλ (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα