Μάρει: “Στην αρχή, η υγεία θεωρείται δεδομένη…” – VIDEO

Ως μια από τις σημαντικότερες νίκες της καριέρας του, χαρακτήρισε αυτή επί του Τένις Σαντγκρεν στη Ζουχάϊ ο Άντι Μάρει

Έχοντας φτάσει ένα βήμα από την απόσυρσή του, ο Άντι Μάρει μπορεί και πάλι να χαμογελά και να είναι αισιόδοξος για το μέλλον.

Στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του στα singles του ATP Tour, ο 32χρονος Σκωτσέζος πέτυχε δύσκολη νίκη με 6-3, 6-7(6), 6-1 επί του Τένις Σαντγκρεν και προκρίθηκε στο 2ο γύρο του Zhuhai Championships

στην Κίνα, στο πρώτο του τουρνουά στα μονά μετά το Australian Open 2019 και την εγχείρηση στο ισχίο που λίγο έλειψε να του στερήσει την καριέρα του.

“Αν αναλογιστούμε κάποια πράγματα, είναι μια από τις σπουδαιότερες νίκες που είχα ποτέ. Όχι για την προσπάθειά μου σήμερα αλλά για ότι έκανα για να φτάσω εδώ σήμερα. Όταν ξεκινάς την καριέρα σου, δεν εκτιμάς πολύ την υγεία που έχεις. Τη θεωρείς δεδομένη. Μετά την εγχείρηση τον Ιανουάριο, ήταν πολύ δύσκολα και πέρασα δύσκολες στιγμές. Δεν ήξερα αν θα παίξω ξανά. Όμως, είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα σήμερα και ελπίζω να είμαι ικανός να συνεχίσω έτσι” είπε ο Άντι Μάρει.



Η τελευταία φορά που ο Μάρει αγωνίστηκε σε ολόκληρο το Ασιατικό swing ήταν το 2016, όταν κέρδισε και το ATP Finals και τερμάτισε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης. Εκείνη τη χρονιά, ο Sir Andy κατέκτησε και τα πέντε τουρνουά που πήρε μέρος μετά το US Open.

Συγκρίνοντας εκείνη την περίοδο με την τωρινή, ο Σκωτσέζος υπογράμμισε: “Προφανώς και υπάρχει λιγότερη πίεση τώρα. Τότε προσπαθούσα να τελειώσω δυνατά τη σεζόν και να τερματίσω στο Νο1. Τώρα, προσπαθώ απλά να κερδίσω έναν αγώνα. Πλέον δεν υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες, τόσο προσωπικές όσο και από τον κόσμο. Εγώ επικεντρώνομαι στην προσπάθεια επανόδου”

Για την απόδοσή του στο ματς με τον Σαντγκρεν, είπε: “Η εκτέλεση των χτυπημάτων ήταν πολύ καλή όπως και η κίνηση στο court. Επίσης, σέρβιρα πολύ καλά. Προφανώς και υπάρχουν πράγματα που πρέπει να κάνω καλύτερα αλλά σίγουρα παρουσίασα μια καλή εξέλιξη”

Την Πέμπτη, ο Μάρει θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ ντε Μινόρ για το 2ο γύρο του Zhuhai Championships, σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό τεστ για το Νο413 της παγκόσμιας κατάταξης.

ZHUHAI CHAMPIONSHIPS | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

The post Μάρει: “Στην αρχή, η υγεία θεωρείται δεδομένη…” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα