Το μήνυμα του Ράφα για το Sani Resort (pic)

Ο Ράφα Ναδάλ, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε για ακόμη μια φορά τον ενθουσιασμό του για το Rafael Nadal Tenis Center, το οποίο έκανε τα εγκαίνιά του φέτος στο Sani Resort της Χαλκιδικής…

Ο Ισπανός θρύλος του τένις, επέλεξε να ανοίξει φέτος το δεύτερο Rafael Nadal Tennis Center, στην χώρα μας.

Ο θείος

και επί χρόνια προπονητής του Ράφα, Τόνι Ναδάλ, όπως έχετε ενημερωθεί και από το Tennis24, βρίσκεται στην Χαλκιδική εδώ και μερικές ημέρες, περνώντας ώρες στο Sani Resort, παρέα με εκατοντάδες φίλους του τένις.

Ο διάσημος Ισπανός προπονητής, παρέδωσε μαθήματα τένις σε πελάτες του υπερπολυτελούς resort ενώ τίμησε τους συμμετέχοντες στο διήμερο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος, την Παρασκευή και το Σάββατο.

Την Τρίτη λοιπόν, με ανάρτησή του στα social media, ο Ράφα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο Sani και την Χαλκιδική, μιας και οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν, έχουν… ξετρελάνει τους ανθρώπους της Ακαδημίας του.

“Τι συναρπαστική εβδομάδα ήταν αυτή. Ο Τόνι Ναδάλ πέρασε μια εβδομάδα με παίκτες και προπονητές στο Rafael Nadal Tennis Center, στο Sani Resort. Τα λέμε σύντομα Τόνι. Vamos!”, έγραψε ο Ναδάλ στο Instagram.

Η ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What an exciting week Toni Nadal spent one week with the players & coaches of the #rafanadaltenniscentre in the @sani_resort_official. See you soon Toni! VAMOS

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafa Nadal (@rafaelnadal) στις 30 Ιούλ, 2019 στις 1:16 πμ PDT

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το μήνυμα του Ράφα για το Sani Resort (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα