Σούπερ επιστροφή στο Σαν Χοσέ – VIDEO

Δυνατό ξεκίνημα για τη Μαρία Σάκκαρη στο Silicon Valley Open του Σαν Χοσέ

“Θέλετε να δείτε μια πραγματική Σπαρτιάτισσα;” με αυτό το post στο Facebook, οι διοργανωτές του Silicon Valley Open, προανείγγηλαν το ντεμπούτο της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά, προτρέποντας τους φιλάθλους να κλείσουν θέση στο court.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, χρειάστηκε μόλις 65 λεπτά στην πρεμιέρα της στο τουρνουά, επικρατώντας με 6-1, 6-4 της Εκατερίνα Αλεξάντροβα, επιστρέφοντας ιδανικά στη διοργάνωση όπου πέρυσι είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις

της.

Η Σάκκαρη το 2018 είχε κερδίσει τις Βίνους Γουίλιαμς και Ντάνιελ Κόλινς, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Σαν Χοσέ, εκεί όπου ηττήθηκε 6-1, 6-0 μέσα σε 73 λεπτά από την Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου.

“Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι εδώ. Νιωθω σαν στο σπίτι μου. Ο περσινός τελικός ήταν το πρώτο μου μεγάλο αποτέλεσμα στο tour, οπότε αισθάνομαι ωραία που επέστρεψα εδώ. Πολύ ωραίες αναμνήσεις” δήλωσε η Σάκκαρη αμέσως μετά.

Στο 2ο γύρο της hard court διοργάνωσης, το Νο7 του ταμπλό που πρόσφατα γιόρτασε τα 24α της γενέθλια, θα αντιμετωπίσει qualifier Γιαπωνέζα, Νο265 στον κόσμο, Μάγιο Ίμπι που κέρδισε πολύ δύσκολα 6-2 3-6, 7-6 την επίσης qualifier, Τιμέα Μπάμπος.

Αντίθετα, η κάτοχος του τίτλου, Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου γνώρισε την ήττα στον 1ο γύρο απ’τη wild card, Ντάρια Κασάτκινα ενώ το εισιτήριο για τις “16” πήραν επίσης και οι Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο και Κόκο Βαντεγουέι.

SILICON VALLEY OPEN DRAW| OOP (-10h)

The post Σούπερ επιστροφή στο Σαν Χοσέ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα